Жената до Ал Пачино най-накрая показа 8-месечния им син и разкри как е пламнала любовта помежду им

Най-малкият син на Ал Пачино е само на 8 месеца, но вече позира с майка си за последния брой на Vogue Arabia. В интервюто 30-годишната филмова продуцентка споделя откровени моменти за живота с малкия си син и как се е появила любовта с известния му баща.

През юни ET потвърди, че 83-годишният Пачино и Алфалла са станали родители, след като преди това са били заедно повече от година.

За Vogue Arabia Алфала споделя как раждането на първото ѝ дете (и четвърто за Пачино) е променило нейната гледна точка за живота.

„Откакто родих Роман, времето ми стана по-организирано“, казва тя пред списанието.

„Когато той спи, това е моето време. Мога да чета сценарий или да гледам телевизионно шоу, или просто да бъда аз. Когато е буден, искам да съм там; искам да съм до него.“

► Ал Пачино стана баща на 83! Името на бебето е древно и необичайно

Алфала споделя още, че по време на бременността си претърпява животозастрашаващо усложнение.

„Когато погледна назад към това сега, ми се иска да можех да се насладя повече на бременността си“, признава тя.

Въпреки обстоятелствата Нур казва, че се чувства „благословена“ да бъде майка.

Ал Пачино жена
Снимка: Getty

„Да стана майка – честно казано – е по-велико, отколкото някога бих могла да си представя. Роман е най-великият дар от Бог, хиляди пъти по-добър от това, което някога съм предполагала“, споделя тя. „Всеки ден, когато го гледам, просто знам, че съм толкова благословена.“

Що се отнася до връзката ѝ с Ал Пачино, Алфалла признава, че при първата им среща дори не са разменили номерата. Но по време на пандемията, когато тя започва да прекарва повече време с него в дома му – и той ѝ пуска филма си „Белязаният“ за първи път – връзката им прерасва в нещо повече.

Ал живее надолу по улицата от къщата ми и започнахме да прекарваме всеки ден заедно, играейки шах и гледайки филми“, спомня си тя. „Беше като филмово училище с Ал Пачино. „Гледала ли си някога „Белязаният“?“ попита ме той. „Не“, отговорих аз.“

Нур добавя: „Той ми показа някои [негови] филми... Предполагам, че просто се получи нещо повече.“

Алфала разкрива, че тя и Пачино имат виждане за живота на сина си – и то включва да съчетаят италианската и арабската култура на родителите.

Тя продължава: „Баща му, разбира се, иска той да бъде какъвто иска… Мисля, че актьорството е в гените му.“

► Приятелката на Ал Пачино поиска попечителство над 3-месечното им бебе

Носителят на Оскар е и баща на три пораснали деца, 34-годишната дъщеря Джули Пачино от предишната му връзка с Ян Тарант и 23-годишните близнаци Оливия и Антон Пачино от предишната му връзка с Бевърли Д'Анджело. Освен това актрисата и модел Камила Мороне нарича Пачино свой втори баща, след като той има връзка с майка ѝ, Лусила Сола, в продължение на няколко години.

ал пачино
Снимка: Getty

► "Не исках да съм като моя баща": Ал Пачино и неговите три прекрасни деца

През ноември Алфалла прекрати всякакви спекулации, че е готова да се омъжи за звездата от „Кръстникът“, въпреки че го обича. Самият Пачино никога не е бил женен.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти