Приятелката на Ал Пачино поиска попечителство над 3-месечното им бебе

В сряда Нур Алфала, приятелката на Ал Пачино, е подала правни документи, изискващи попечителство над новородения им син Роман.

Според документи, получени от ET вчера, Алфала е подала молба за пълно физическо попечителство над 3-месечното дете и е поискала Пачино да има право на „разумни посещения“.

Припомняме, че 29-годишната Нур Алфала и 83-годишният Ал Пачино за пръв път бяха забелязани като двойка през април 2022 г. На 6 юни тази година Алфала роди Роман в болница в Лос Анджелис.

Според документацията Алфала иска двамата родители да споделят съвместно правно попечителство над малкия им син, което ще даде на 83-годишния Пачино думата по отношение на неговото образование, религия и медицинско лечение.

Тя обаче държи да получи основното попечителство, което означава, че Роман ще живее с нея. Същевременно държи Ал Пачино да има „разумно право на родителско време с детето, но без физическо попечителство“, което означава, че актьорът също ще може да прекарва време с момченцето си.

Като част от документацията Алфала е подала доброволна декларация за родителство, която тя и Пачино са подписали шест дни след раждането на Роман. Документът признава бащинството на Пачино по отношение на тяхното дете.

Въпреки молбата за попечителство, говорителят на Пачино, Стан Розенфийлд, каза пред ET в сряда вечерта, че двамата не са се разделили.

„Ал и Нур успешно работиха заедно и постигнаха споразумения относно детето им Роман“, каза Розенфелд пред ET. — „Те са заедно.“

На въпроса какво е накарало Алфалла да подаде подобна молба, Розенфелд коментира: „Това е въпрос, който трябва да се зададе на Нур“.

Преди няколко месеца новината за бебето, което Ал Пачино очаква, изненада целия свят.

ал пачино
Снимка: Getty

Носителят на Оскар е баща на три пораснали деца - 33-годишната дъщеря Джули Пачино от предишната му връзка с Ян Тарант и 22-годишните близнаци Оливия и Антон Пачино от връзката му с Бевърли Д' Анджело. Освен това актрисата и модел Камила Мороне нарича Пачино свой втори баща, след като той има връзка с майка ѝ, Лусила Сола, в продължение на няколко години.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти