Коя е мистериозната жена до Робърт Де Ниро и как се чувства той като баща

След като изненадващо разкри, че е станал баща за седми път, Робърт Де Ниро сподели как приема радостта и отговорността на бащинството.

Разговаряйки с Access Hollywood на премиерата на новия си филм „About My Father“ във вторник, 79-годишният актьор разказа как приема ролята си на баща и сподели какво значи да си наистина добър родител.

„Понякога мисля, че хората не осъзнават наистина какво е да си добър баща. Знаеш, че носиш отговорност, но това е мистерия, това е огромно вълнение, но е и нещо страшно и просто даваш всичко от себе си“, обясни той.

Припомняме, че Де Ниро разкри, че наскоро му се е родило бебе по време на интервю, в което поправи журналиста, който го попита за шестте му деца, като уточни: „Всъщност са седем“.

Понеже в разговора актьорът не даде повече подробности за най-новия член на семейството или половинката си, медиите и мрежата избухнаха в спекулации около мистериозния нов наследник на Де Ниро и неговата майка.

Колежката на актьора от „About My Father“, Ким Катрал, издаде, че е посрещнал седмото си дете с приятелката си, за която се говори, че е Тифани Чен.

робърт де ниро
Снимка: Getty

„Бог да благослови него и половинката му. Тифани е толкова красива жена“, каза Катрал пред Extra.

„Тя дойде на снимачната площадка веднъж със семейството си, гледа снимките и беше прекрасна и сладка. Радвам се и за двамата.“, обясни още актрисата от „Сексът и градът“.

Друг колега на актьора, Себастиан Манискалко, също изрази радост от скорошното попълнение в семейството на Де Ниро.

„Днес разбрах, че има бебе. Не знаех, че очаква дете... Бог да го благослови“, коментира Манискалко пред Extra. „Той е много мил човек, обича да прекарва време със семейството си и аз се радвам за него.“

От около две години се спекулира, че дамата в живота на Де Ниро е инструктор по тай чи на име Тифани Чен.

45-годишната Тифани Чен е професионален майстор на бойни изкуства и инструктор по тай чи, а освен това се е занимавала с фигурно пързаляне, танци и гимнастика.

Смята се, че Де Ниро и Чен са се запознали, докато са работили по филма на легендарния актьор от 2015 г. „Стажантът“. В комедията Чен играе инструктор по бойни изкуства, а в главните роли са още Ан Хатауей и Рене Русо.

Снимка от август 2021 г., на която Робърт и Тифани се държат за ръце по време на почивка в южната част на Франция, предизвика слухове за връзката им. Те бяха видени да се разхождат плътно един до друг, докато се качваха на луксозна яхта с група приятели.

Двойката е била забелязвана публично няколко пъти оттогава. Въпреки това, до сега и двамата не са потвърдили връзката си.

На фона на скорошните новини, че актьорът е посрещнал седмото си дете, източник на PEOPLE разкри, че той и Тифани Чен живеят заедно в Лос Анджелис, където Де Ниро „поддържа своя натоварен работен график“.

робърт де ниро
Снимка: Getty

Наското Де Ниро приключи снимките на филма „Wise Guys“. Вътрешният човек на PEOPLE добави, че „Тифани изглеждаше подкрепяща“ и „посети снимачната площадка“ на проекта, добавяйки: „Той явно беше много развълнуван, че тя е наоколо“.

„Wise Guys“ е филм за мафията, в който Де Ниро играе две роли, и тръгва по кината през 2024 г.

Известните мъже, които станаха бащи след 60

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти