Ето я 4-месечната дъщеричка на Робърт Де Ниро и Тифани Чен

След като преди няколко месеца изненадващо за всички се оказа, че 79-годишният Робърт Де Ниро е станал баща за седми път през април, актьорът избра сутрешното шоу на телевизия CBS, за да покаже първа снимка на бебето си.

Тогава звездата от „Шофьор на такси“ разкри, че е изключително щастлив от появата на своето малко момиченце и призна, че детето е било желано и планирано.

Преди три дни приятелката на Робърт де Ниро, Тифани Чен, участва в същото предаване на CBS, за да сподели трудностите, през които е преминала след раждането. Младата майка бе поканила екипa на шоуто в дома си и показа сладки кадри на новородената дъщеря на двойката, Джиа Вирджиния.

робърт де ниро
Снимка: cbsnews.com

45-годишната Тифани даде първото си интервю, откакто посрещна дъщеря си с актьора. Това е първото дете на двойката и седмо за самия Де Ниро.

Чен разкри пред водещата на предаването, че след раждането не е могла да движи лицето си и е разбрала, че има парализа на Бел.

Тя описа състоянието си, обяснявайки: „Сякаш всичко започваше да се разпада от само себе си. Лицето ми сякаш се разтапяше. И тогава седмица след раждането, всичко отмина.“

робърт де ниро
Снимка: cbsnews.com

Парализата на Бел е неврологично състояние, при което едната страна или части от лицето ви изпитват парализа, възникваща, когато един от нервите, които контролират лицевите мускули, спре да работи правилно или е засегнат.

Тифани разказа още за прекрасната си връзка с Робърт, който я е подкрепял на фона на здравословните ѝ проблеми.

„Той се опита да каже, че не вижда никаква разлика, не вижда никаква промяна“, обясни тя. „Уверяваше ме: „Не... Изглеждаш добре. Може би изглеждаш малко по-строгa.“

робърт де ниро
Снимка: cbsnews.com

„Той беше много силен, много ме подкрепяше.“, призна още тя.

Тифани описа острата болка, която изпитала след раждането чрез цезарово сечение и си спомни как забелязала увисването на лицето си. Веднага след това била приета отново в болница, където долната ѝ устна увисва до степен, че едвам говори.

„Не можех да целуна новородената си дъщеря“, спомня си Чен. „Нещото, за което се тревожех, беше „Ами ако не се подобря?“ Дали детето щеше да се подиграва, че има странно изглеждащата майка?“

Все пак днес здравословните проблеми вече са в миналото и Тифани подчерта, че обича новата си роля на майка, посочвайки, че дъщеря ѝ е „направила живота по-забавен“ и че нейната поява е заздравила връзката ѝ с Робърт Де Ниро.

Последният въпрос на водещата на сутрешното шоу на CBS към Тифани беше коя е най-хубавата черта на Робърт Де Ниро. „Колко много обича семейството си“, отговори веднага тя, като се просълзи.

Двамата се запознават през 2015 г. на снимачната площадка на филма „Стажантът“ (2015), където Чен играе инструктор по тайдзи, който помага на героя на Де Ниро.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти