Най-голямата болка в живота му: защо семейството на Илон Мъск мрази Амбър Хърд

Що се отнася до любовни вазимоотношения, актрисата Амбър Хърд се е доказала като истинско бедствие и това може да потвърди не само бившия ѝ съпруг Джони Деп, с когото минаха през една от най-коментираните и болезнени раздели в Холивуд. Оказва се, че Хърд е всяла хаос и смут и в други животи, а подробностите за това стават известни едва сега.

В новата биография на 52-годишният основател на компанията SpaceX Илон Мъск, която излезе във вторник в САЩ, става ясно, че семейството на милиардера презира Амбър Хърд заради нещата, които му е причинила. Те я смятли за „токсична“ и „кошмарна“, твърди се в книгата.

Братът на Мъск Кимбал и приятелите на предприемача мразели звездата от „Аквамен“ „страстно“, защото тя внасяла ужасно много драма в живота му по време на дългогодишната им връзка.

Каква е била връзката им?

Биографията на Мъск, написана от журналиста Уолтър Айзъксън и озаглавена „Илон Мъск“, описва връзката му с Хърд като „тъмен вихър“ и като най-болезнената връзка, в която основателят на Tesla е бил.

„Беше брутално“, казва самият Мъск за времето си с Хърд, добавяйки, че раздялата им е довела до „най-концентрирания период на болка“, който някога е преживявал.

Биографията хвърля нова светлина върху 37-годишната Амбър Хърд, чийто бурен брак с Джони Деп доведе до излъчен по телевизията граждански процес във Вирджиния и завърши с жури, което ѝ присъди 15 милиона долара обезщетение за клевета.

►Джони Деп и Амбър Хърд сключиха примирие! Актрисата признава: „Не мога да си позволя да рискувам с невъзможна сума“

В книгата Айзъксън пише, че 52-годишният Мъск, който има 10 деца от три различни жени, „не е създаден за домашно спокойствие“.

„Повечето от връзките му включваха психологически сътресения. Най-агонизиращата от всички тях беше с актрисата Амбър Хърд, която го въвлече в мрачен водовъртеж, който продължи повече от година и предизвика дълбока болка, която продължава и до днес."

Как започва всичко?

Аферата им започва, след като тя снима филма „Machete Kills“ през 2012 г. и той се съгласява да бъде консултант. Филмът е за изобретател, който иска да създаде общество на орбитална космическа станция, a Mъск е повече от подготвен да помогне със знанията си за рализирането на проекта.

Милиардерът повозил Амбър на своята Tesla и тя „решава, че той изглежда привлекателно за ракетен инженер“.

Следващата им среща била на Met Gala в Ню Йорк през май 2016 г. Хърд точно била напът да се разведе с Деп и открила, че Мъск е „глътка свеж въздух“.

Няколко седмици по-късно Мъск посещава Хърд в Маями, където тя работи. Той я води до нос Канаверал, където била планирано изстрелването на Falcon 9. Хърд „смята, че това е най-интересната среща, на която е била“, твърди се в книгата.

За рождения ден на Мъск, през юни същата година, тя му прави изненадващо посещение във фабриката на Tesla в Калифорния, като лети от Италия. Връзката им се „задълбочава“ през 2017 г., когато той отива да я види в Австралия, докато тя снима „Аквамен“. Мъск ѝ казва, че му напомня за Мърси, любимия му герой във видеоиграта Overwatch.

Травмиращият край

Мъск и Хърд се разделят през юли 2017 г., но се събират отново за още пет „бурни месеца“. Краят най-накрая идва след „диво“ пътуване до Рио де Жанейро през декември 2017 г. с Кимбал, жена му и някои от децата.

В книгата се казва: „Когато стигнаха до хотела, Илон и Амбър отново се скараха. Тя се заключи в стаята и започна да крещи, че се страхува, че ще бъде нападната и че Илон ѝ е взел паспорта.“

Екипът по сигурността на Кимбал и Мъск се опитва да успокои Хърд, че тя може да „си тръгне, когато пожелае“.

В книгата Амбър признава, че са имали спорове и че „тя е станала доста драматична“, но твърди, че проблемът е решен още онази вечер, която се оказва и навечерието на Нова година. Хърд споделя видеоклипове и снимки на Айзъксън от онази вечер, които показват нея и Мъск. На тях се вижда как той ѝ пожелава щастлива Нова година и я целува „страстно“ по устните.

В книгата се казва: „Нейната игривост беше придружена от типа смут, който привлече Мъск.“ Брат му и приятелите му я намразили със страст, която кара отвращението им от Джъстин (първата съпруга на Мъск) да избледнее. „Тя беше толкова токсична“, казва Кимбал. „Кошмар“.

Шефът на кабинета на Мъск Сам Телър я сравнява със злодей от комиксите. „Тя беше като Жокера за Батман“, казва той. „Тя нямаше друга цел, освен хаос. Тя процъфтява в това да дестабилизира всичко.“

Кимбал добавя: „Тя наистина е много добра актриса, така че ще каже неща, които ви харесват. Начинът, по който тя може да създаде своя собствена реалност, ми напомня за баща ми.“

Животът след Амбър

Периодът от раздялата им през лятото на 2017 г. до есента на 2018 г. бил най-ужасният в живота на Мъск , пише биографът.

Мъск казва: „Това беше времето на най-концентрираната болка, която някога съм имал. 18 месеца безмилостна лудост. Беше умопомрачително болезнено.“

Но Кимбал имал различно мнение и бил облекчен, че Хърд вече не е наоколо. Той казва в книгата, че е „наистина тъжно“, че брат му „се влюбва в хора, които са наистина зли към него“. Той казва също: „Красиви са, без съмнение, но имат много тъмна страна и Илон знае, че са токсични.“

Айзъксън пише, че Граймс, певицата, която е майка на три от децата на Мъск, е била „добър партньор“ за него, за разлика от Хърд, защото нейният „хаос беше подплатен от доброта и дори сладост“.

Граймс казва: „Моето поведение вероятно е хаотично добро, докато това на Амбър вероятно е хаотично зло. Той е привлечен от хаотичното зло. Става въпрос за баща му и това, с което е израснал. Той свързва любовта с това да бъдеш подъл.“

15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти