Илон Мъск и Граймс имат тайно трето дете, а името му ще ви удиви!

Илон Мъск и Граймс са станали родители за пореден път, твърди нова биография на изпълнителния директор на Tesla.

Според рецензията на The New York Times за биографията на Мъск, която е написана от журналиста Уолтър Айзасън и трябва да бъде публикувана на 12 септември, 52-годишният Мъск и 35-годишната Граймс – чието истинско име е Клеър Буше – тайно са посрещнали трето дете.

Става въпрос за син на име Техно Механикус, когото наричат „Тау“.

Не е ясно дали предстоящата биография на основателя на Space X съдържа повече подробности за бебето, включително кога и къде е родено. Представители както на Мъск, така и на Граймс все още не са коментирали информацията.

Първото дете на Мъск и Граймс – сина им X Æ A-12, чието име по-късно беше променено на X Æ A-Xii, с прякор „X“, се роди на 4 май 2020 г.

След това двойката приветства дъщеря, на име Екса Дарк Сидерел, с прякор „Y“, родена чрез сурогат през декември 2021 г., три месеца след като Мъск и Буше приключиха тригодишната си връзка.

Звездите, които имат повече деца, отколкото предполагате

В интервю за Vanity Fair от март 2022 г., разкриващо раждането на Екса Дарк, Граймс призна, че бившата двойка е имала желание за още бебета: „Винаги сме искали поне три или четири“. В деня, когато статията бе публикувана, певицата отбеляза в Twitter, че двойката отново се е разделила.

Освен трите деца, които споделя с Граймс, Мъск е баща и на шест деца от бившата си съпруга, канадската писателка Джъстин Уилсън. Тя роди първото име дете – син на име Невада Александър, през 2002 г., но на 10-седмична възраст той почина от синдрома на внезапна детска смърт (SIDS).

След това бившата двойка приветства близначките Вивиан Джена Уилсън и Грифин. Едно от 18-годишните момичета е подала молба за законна промяна на името и пола си и е заявила, че вече не желае да има връзка с баща си, припомнят от People.

През 2006 г. Уилсън роди тризнаци на име Кай, Саксън и Деймиън две години след като се появиха близначките на двойката.

Мъск по-късно тайно приветства друг набор от близнаци, син Страйдър и дъщеря Азур, с Шивон Зилис през ноември 2021 г., гласят съдебни документи, публикувани от Insider на 6 юли. Близнаците са родени в Остин, Тексас – само седмици преди той и Граймс да приветстват своята дъщеря.

10 факта за майката на Илон Мъск, които вероятно не знаете

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти