Илон Мъск идва в България? Бизнес магнатът е впечатлен от Белоградчишките скали

Милиардерът и собственик на Twitter Илон Мъск се впечатли от красотата на България. Той коментира снимка на фотографа Владислав Терзийски, запечатала Белоградчишките скали. В поста си най-богатият човек на планетата написа, че гледката му напомня за една от най-популярните в момента видеоигри - “Елдън ринг”. 

Терзийски споделя, че първоначално не повярвал, на това, което вижда и помислил, че е колаж. Обаче не е. Оказва се, че след като видял снимката на Влади да се разпространява в Twitter, милиардерът се впечатлил до степен да иска също да я сподели. 

илон мъск
Снимка: Twitter

Като я сравнил с пейзаж от "Elden Ring" -  eдна от най-популярните видеоигри в момента, oтличена миналата година с наградата за най-очаквана видеоигра, а сега, номинирана за най-добра игра на годината.

Снимката Влади направил преди 4 години. Можело и да не види бял свят, но преди време попаднала в селекция от кадри на България, поръчани му за нуждите на чужди режисьори. Тогава я обработил. Включил я и в календар с пейзажна фотография.

Сега се оказва, че Мъск може би планира пътуване до България през април следващата година? Поне това може да видим в мейл, който е изпратен до ресторант в северозападния регион на страната. От мястото разпространиха предполагаемата кореспонденцията с екипа на Мъск и написаха - "Изглежда, скоро в нашето скромно селце, ще посрещнем още важни гости! Стискайте палци!"

Дори министърът на туризма Илин Димитров сподели поста и коментира: "След такава масирана атака по всички фронтове и стотици съобшения - сговорна дружина, планина повдига (Мъск довежда)."

Дали мейлът е истински и Мъск планира пътуване до България или е начин да се насочи общественото внимание към проблемите на северозападния регион? Предстои да разберем!

10 факта за майката на Илон Мъск, които вероятно не знаете

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти