Илън Мъск показа "разговор" с новородения си син

Илън Мъск Граймс
Снимка: Getty

Главният изпълнителен директор на Tesla и SpaceX Илън Мъск показа за първи път своя син на име X АЕ A-Xii, съобщиха Vesti.bg. Видеозаписът беше публикуван от канал в Telegram.

На кадрите се вижда как Мъск държи сина си и му говори. В този момент бебето гледа баща си. 

"Бебето X АЕ A-Xii гледа Илън Мъск, сякаш разбира какъв пробив наскоро направи баща му, като пусна Crew Dragon в космоса", се казва в надписите на видеозаписа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elon and baby X 👶🏻

A post shared by @ elonmusk on

Мъск и певицата Граймс станаха родители в началото на май. Това е шестото дете на бизнесмена и първородното на Граймс. Двамата имат връзка от пролетта на 2018 година. 

Изобретателят Илън Мъск стана баща за седми път >>>

Певицата обясни значението на името на сина си. Според нея X в името е неизвестна променлива, Æ е елфското изписване на абревиатурата AI ("изкуствен интелект или любов"), а A-12 е американски разузнавателен самолет, любим на двойката.

5-те най-силни женски имена

По-късно адвокат Дейвид Глас посочи, че властите в Калифорния, където се е родило детето, няма да приемат такова име в официалните документи. Според специалист по семейно право, в щата могат да се използват само 26 букви от английската азбука за име. Родителите трябваше да променят странно име, а майката казала, че сега официалното име на детето е "X АЕ A-Xii."

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти