Защо Неда Спасова и Йоанна Темелкова се хванаха за гушите?

Скубене на коси, злобни погледи, оголени зъби… в такава ситуация вероятно сте видели двете актриси Неда Спасова и Йоанна Темелкова, но без паника - всичко е в кръга на шегата и в името на една сполучлива фотосесия!

Както знаете, Неда и Йоанна са две от основните фигури в сериала „Братя“, в който обаче героините им далеч не се разбират толкова добре колкото двете актриси в реалния живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Spasova (@nedaspasova)

„Една „фотосесия“, която изискваше сериозни усилия от страна на мен и Йоанна за сериозност. Оставям за смешката и неуспешните кадри! Сцените с Йоанна ми бяха едни от най-вълнуващите за игра този сезон. Въобще цялата линия и път на взаимоотношенията на Елена и Лора ми беше интересна. Дано и за зрителите е.

Благодаря ти, Йо, за партньортството и хубавото време заедно!“

Това гласи и милото послание на Неда Спасова към серията забавни кадри, на които двете дами са се хванали за гушите и си скубят косите.

„Недааааа! Такъв кеф е да се работи с теб! Прекрасница! Отварям си бира! Много добре са ни се получили снимките…“, е отговорила шеговито и самата Йоанна, добавяйки много сърчица и смеещи се емотикони към коментара си.

Както вече ви разказахме, снимките на финалния сезон на „Братя“ официално приключиха, но на зрителите тепърва им предстои да разберат какво ще се случи с героите, които вече пет сезона ни държат в напрежение всяка вечер пред екраните.

► Край на снимките на „Братя“: актьорите се сбогуваха емоционално с екранните си герои

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Spasova (@nedaspasova)

Неочаквани драматични събития заплашват някои от героите в следващите епизоди на криминалната драма „Братя“ тази седмица по NOVA. Стратегията на Карамитев да издигне Йосифова като основна фигура в неговата компания дава очаквания резултат. Ива се справя отлично на ръководния пост и привлича вниманието върху себе си, като по този начин позволява на Филип да остане в сянка – нещо, което е много важно за него в момента.

Получила епикризите на тежко болни хора, работещи в ТЕЦ Побит камък или живеещи в района, инспектор Давидова търси контакт с пострадалите, за да получи повече информация за случаите им. Тя е убедена, че увеличаващият се брой онкоболни има пряка връзка с горенето на токсични отпадъци в топлоцентралата. Елена има нужда от доказателства, с които да подкрепи своята версия, за да може да задейства необходимите процедури за разпити и евентуални арести. Ще се съгласят ли някои от работещите в ТЕЦ-а да дадат показания и да помогнат на разследването или страхът, насаден у тях, ще надделее?

Младият следовател Андрея Николова се е вкопчила в работата, за да избяга от тежките угризения след гибелта на колегата Георги Русев, който загуби живота си трагично в престрелката с украинците. Андрея е амбицирана да намери следваща следа по случая с убийството на бизнесмена Мирослав Жотев и започва да търси улики в съвсем нова посока. Ще открие ли нещо, което може да послужи за разплитане на мистериозната смърт на Жотев, или ще попадне в задънена улица?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA! Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди може да откриете в NOVA Play.

Още от ефира на NOVA:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти