Колеги на екрана, приятели в живота: Йоанна Темелкова с трогателни пожелания за рождения си ден от актьорите от „Братя“

Вчера Йоанна Темелкова отпразнува своя 36-и рожден ден! За повода чаровната актриса получи много честитки и мили пожелания, сред които нямаше как да не забележим и тези от колегите ѝ от сериала „Братя“.

Владимир Михайлов, който е екранният съпруг на Йоанна в сериала, ѝ пожела „все така да намира смешното и красивото“, споделяйки забавен кадър от снимачния процес, на който двамата се смеят в леглото.

Деляна Хаджиянкова, изиграла майката в „Братя“, също не пропусна да поздрави своята колежка: „Мечтай и сбъдвай, чудна Йоана! Прегръщам те!“

Йоанна Темелкова Братя рожден ден
Снимка: Instagram/@vladdimusic/@daniel_angelov_angelov/@hadjiyankova

Даниел Ангелов пък пожела на Йоанна „Много любов!“, от което въобще не сме изненадани. Актьорът, който влиза в ролята на шефа на отдел наркотици Димитър Черкезов, се ожени преди броени дни за своята половинка Петя Владикова. Припомнете си повече за щастливия им ден тук ► Честито! Актьорът Даниел Ангелов от сериала „Братя“ се ожени

Още на следващата сутрин Йоанна сподели стори в личния си Instagram, на което виждаме, че въпреки вчерашния празник, актрисата веднага се е заела със сценария на „Братя“.

„Лора преживя много, а драматичните събития преобърнаха цялото ѝ същество. Сега идва с мир, което напълно отговаря на нейния характер. Положила е огромни усилия, за да започне на чисто и ще я видим доста по-подредена. Тя винаги е била човек на каузите, ще действа по много важна мисия от обществено значение“, сподели през септември самата Йоанна за своята героиня във финалния пети сезон на сериала.

Опасностите и напрежението за някои от героите се увеличават в следващите епизоди „Братя“ тази седмица по NOVA. Новоназначената бавачка в дома на Акарди – Светла, опитва да свикне с обстановката на работното място. Тя харесва малката Сара и напълно разбира тежкия период и множеството сътресения, през които преминава детето, след загубата на майка си и баща си.

Но около Сандо не е лесно да се пребивава, защото тайнственият му начин на живот е труден за възприемане. Изненадата идва, когато самата Светла попада под ненадейна заплаха, свързана с нейни лични проблеми. Какво я очаква и дали има кой да ѝ помогне в най-критичния момент?

Обрат настъпва в плановете на Давидов. Той не може да се примири с факта, че на пазара за внос на италиански боклук се е появил нов дързък играч в лицето на Карамитев, който смело завзема територии и не се съобразява с никого. Давидов е готов на рискови действия, като има намерение да притисне Филип, първоначално през Ива Йосифова. За целта той включва в играта и добрия си приятел прокурор Тинчев. Ще има ли успех провокативният му ход, каква много неприятна новина ще научи и има ли нещо, което може да свари неподготвен хитрия генерал?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22.30 ч. по NOVA! Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди може да откриете в NOVA Play.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти