Като две капки вода: коя е българската Селин Дион?

Още със стъпването си на сцената на „Звездите в нас“ един отбор просто наелектризира журито и публиката с невероятното си превъплъщение в една от най-талантливите изпълнителки на нашето време. Това са Пламена, Милена и Никола, които влязоха в обувките на Селин Дион и отвяха всички с изпълнението си на “Power of Love”!

Тази неделя талантливото трио отново изправи на крака залата на „Звездите в нас“, този път с песента “My Heart Will Go On” от филма „Титаник“.

Дони призна, че е имал притеснения дали триото ще успее да надгради първото си изпълнение, но в крайна сметка отборът не просто показа още много качества и умения на сцената, но и постигна невероятна имитация на Селин Дион - вокално и визуално.

Софи Маринова беше толкова искрена в реакцията си, че директно призна, че отборът на Селин Дион е нейният фаворит в шоуто!

Ако отбор „Селин Дион“ е и вашият фаворит, не пропускайте да го подкрепите, като се регистрирате в играта на NOVA и всяка седмица може да спечелите страхотни награди, осигурени от Betano!

Колкото и да са талантливи тримата изпълнители в отбора, един от тях направи много силно впечатление на журито и с двете си появи на сцената. Това е 36-годишната Милена Иванова от град Лом, която е певица и музикален педагог и признава с радост, че работи точно това, което обича. Музиката е навсякъде около нея и Милена има голямо музикално семейство!

„Чувството да бъда на тази сцена беше неописуемо и надхвърли всичките ми очаквания“, призна тя след първото си изпълнение на сцената на „Звездите в нас“.

Звездите в нас
Снимка: NOVA

Още тогава цялото жури скочи на крака и изумя от невероятната прилика между Милена и канадската звезда!

„Милена, ти си съвършената имитация - ти и визуално приличаш на нея, и се държиш като нея, ти… разби ме!“, възкликна тогава Виктор Калев.

Тази неделя Милена отново се превъплъти безупречно и накара публика и жури да настръхне от вълнение.

„Ти се сля!“, възкликна развълнуван Дони за имитацията на Милена, сравнявайки изпълнението ѝ с постижения в киното като това на Марион Котияр в ролята на Едит Пиаф и Вал Килмър като вокалиста на The Doors Джим Морисън.

Тази неделя напред към полуфиналите продължиха отборите „Селин Дион“, „Елтън Джон“, „Бруно Марс“, „Лили Иванова“ и „Веселин Маринов“. По думите на журито всички тези участници бяха успели да покажат още нещо на под прожекторите, да доусъвършенстват сценичното си поведение и певческия си талант и да надградят имитацията на идолите си. Петнадесетте изпълнители ще се изправят отново едни срещу други в първия полуфинал, в края на който всеки от отборите ще изпрати на финала по един свой представител, избран отново от публиката.

Кой ще е вторият отбор, който ще се завърне в музикалната надпревара? Кои пет отбора ще изпрати публиката на полуфинал? Кои песни ще чуем от отборите на сцената? Как ще оцени журито изпълненията? - Зрителите на NOVA ще разберат следващата неделя от 20:00 по NOVA.

Не пропускайте да подкрепите любимия си отбор, като се регистрирате в играта на NOVA и всяка седмица може да спечелите страхотни награди, осигурени от Betano!

Гледайте „Звездите в нас“ всяка неделя от 20:00 по NOVA и не пропускайте да последвате предаването във Facebook и Instagram.

В сайта на NOVA може да откриете още много интересни интервюта и видеа зад кулисите на шоуто, а в NOVA Play да наваксате, ако пропуснете епизод!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти