Край на снимките на „Братя“: актьорите се сбогуваха емоционално с екранните си герои

След пет сезона на малкия екран, сериалът „Братя“ достигна своя грандиозен финал. Или поне зад кадър – сериите все още се излъчват от понеделник до четвъртък от 22:30 по NOVA, но снимките му вече официално приключиха.

Това беше доста емоционален момент за много от актьорите, които не пропуснаха да споделят кадри от последния си снимачен ден.

Владимир Михайлов каза довиждане на Денис Топал с дълъг и емоционален пост, в който изрази и благодарността си към целия екип на продукцията:

„Край на снимките на „Братя“... Благодаря на Даниел Ангелов – достоен партньор и добър човек си, Дани!.. А и никой престъпник не може без един положителен герой, който да балансира разказа... Йоанна Темелкова, Неда Спасова, безкрайно благодаря и съм ви признателен за партньорството, приятелството и преживяното заедно!.. Всеки колега може само да мечтае за такива партньори!

Благодаря на всички колеги, на всички срещи и всички препятствия по пътя! Оставям Денис и Драго пред вратата и се прибирам вкъщи. Благодаря ви, момчета! Помогнахте ми в борбата с моите собствени демони! Благодаря и на всички вас, които ни гледате! Без вас нашето съществуване е безсмислено!“

Йоанна Темелкова пък избра да се сбогува с образа на Лора и сериала, като припомни на последователите си един разговор с Владо от 2020 г. и сподели колко близки приятели са станали по време на работния процес:

„Вчера Владо ми напомни за едно мое съобщение преди началото на снимките през далечната 2020 г. Не се познавахме и за мен беше много любопитно какъв ще бъде работният ни процес, ще се стиковаме ли, ще се усетим ли - какво ще стане!? Ами… случи се и спомените от тези пет сезона остават завинаги в сърцето ми! Владе, пожелавам си този финал да е само за Лора и Драго. Мисля, че ни чака още много работа заедно. Благодаря ти за всичко!“

► Колеги на екрана, приятели в живота: Йоанна Темелкова с трогателни пожелания за рождения си ден от актьорите от „Братя“

Искра Донова се пошегува, че краят на сериала е като любовна раздяла, но и изтъкна предизвикателството да изиграе образа на Ива:

„Не съм щастлива, все едно са ме зарязали 5 гаджета едновременно... С Ива си дадохме много и беше изключително трудно на моменти да я обичам и защитавам. Нямам търпение да видите до края! Благодаря за предизвикателството и шанса да изградя толкова плътен и тотално различен от мен самата образ.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iskra Donova (@iskradonova)

Алекс Иванов също написа дълго и трогателно обръщение към всичките си колеги, споделяйки първия и последния свой кадър от снимките на „Братя“:

„За един млад и тепърва прохождащ актьор като мен е огромна привилегия да стоя редом до абсолютните актьори-титани в това отношение!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Ivanov (@alexiv93)

Неда Спасова беше част от екипа на „Братя“ само два сезона, но въпреки това се превърна в ключова част от сюжета:

„Два сезона, в които имах щастието да работя със страхотни хора! И те да ми донесат усещането за принадлежност. Остава да видим какви ги е свършила Елена. Най-хубавото е, че винаги на финала си благодарен – въпреки всякакви трудности и проблеми, си благодарен, че животът те е срещнал с толкова прекрасни хора и си преживял с тях много емоции, споделеност и смисъл.

Сърцето ми е пълно с благодарност и уют! Благодаря ви, скъпи колеги – пред и зад камерата! Вие сте велики хора! Без вас Елена не би могла да съществува. А Неда не би се чувствала смислено. Простете ми, ако има нещо! Най-много нараняваме, когато не знаем, че го правим...“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Spasova (@nedaspasova)

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA! Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди може да откриете в NOVA Play.

Още от ефира на NOVA:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти