Защо съпругът на покойната Оливия Нютън-Джон не харесва Джон Траволта?

Джон Траволта шокира феновете си, когато не успя да присъства на държавния мемориал на близката си приятелка и екранна партньорка Оливия Нютън-Джон миналата неделя. Двамата се превърнаха в много близки приятели покрай участието им в мюзикъла "Брилянтин" от 1978 г. Джон обаче не беше забелязан никъде по време на мемориала на покойната суперзвезда, нито пък направи каквото и да е изявление, за да я почете.

Възможно е Траволта да е избрал да остане настрани и да запази мълчание поради напрежение между него и съпруга на Оливия – Джон Истърлинг. За двамата мъже се носят слухове, че "имали напрегнати отношения“ и „не се разбирали“, пише изданието Woman's Day.

Това би могло да обясни защо Траволта реши да избегне събитието, на което Истърлинг се качи на сцената, за да отдаде почит на покойната си съпруга.

„Близката връзка на Траволта с Оливия, за която той говореше публично и често, може да не се харесва на съпруга ѝ“, казва вътрешен човек пред Daily Mail. Твърди се, че Истърлинг се чувствал неудобно от любовните слова на Траволта към Оливия след смъртта ѝ, които той споделя в социалните медии.

„Поставете се на негово място“, казва източникът, добавяйки също коя била „капката, която преляла чашата (на Истърлинг)“.

we
Снимка: Getty

Траволта сподели своя снимка заедно с Нютън-Джон в техните емблематични роли на Дани и Санди от "Брилянтин" в своя Instagram профил миналата година по случай 74-ия рожден ден на актрисата. Звездата от „Треска в съботната вечер“ тогава написа „Честит рожден ден, моя Оливия“.

Оливия Нютън-Джон почина на 8 август 2022 г., след като през 2017 г. ракът на гърдата ѝ се завърна в четвърти стадий. Малко след внезапната смърт на актрисата, Джон изрази любовта си към нея в емоционална пубикация, докато скърбеше за загубата ѝ.

„Скъпа моя Оливия, ти направи живота на всички ни много по-добър. Въздействието ти беше невероятно. Обичам те толкова много. Ще се видим по пътя и всички отново ще бъдем заедно. Твой от момента, в който те видях и завинаги. Твоят Дани, твоят Джон!“, написа съкрушеният актьор тогава.

Нютън-Джон и Траволта се срещат за първи път на снимачната площадка на "Брилянтин" през 1978 г. и поддържат силно приятелство в продължение на 44 години до нейната смърт.

Истърлинг, който е основател и президент на Amazon Herb Company, се запознава с красивата актриса в средата на 90-те години. Те сключват брак през 2008 г.

Любовта на Оливия Нютън-Джон и Джон Истърлинг

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти