4 десетилетия в ритъма на „Брилянтин“: годишнината събра Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон

Брилянтин
Снимка: Getty

Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон се събраха за първи път от известно време насам по случай 40-годишнината от премиерата на „Брилянтин“.

Поводът беше отпразнуван със специална прожекция на филма, организирана от Американската академия за киноизкуство. Към актьорите, изпълняващи главните роли в мюзикъла, се присъединиха още техни колеги от мюзикъла като 67-годишната Диди Кон (изиграла Френчи), 68-годишният Бари Пърл (Дууди) и режисьорът на „Брилянтин“ Рандал Клайзър.

Брилянтин
Снимка: Getty

Въпреки че лентата се превръща в класика, в сряда вечер Оливия Нютън-Джон сподели, че имала съмнения дали да приеме ролята на Санди. Причината била участието ѝ в неуспешен английски мюзикъл. „После изпратиха Джон, с когото се срещнахме, а кой може да му откаже, нали? Този прекрасен тип вървеше към мен със яркосините си очи, беше толкова мил, че се разтопих, докато говореше за филма“, признава 69-годишната актриса.

Брилянтин
Снимка: Getty

Траволта също не пести похвалите за екранната си партньорка пред публиката на прожекцията. 64-годишният актьор споделя: „Ако сте били млади през 70-те, а съм сигурен, че много от вас са били такива по това време, и си спомняте обложката на албума, където Оливия носи синя тениска и гледа с онези сини очи, тя беше мечтата на всеки. А когато имах възможността на повлияя на избора за актриса, казах: „Няма никой друг на тази вселена, освен Оливия Нютън-Джон, който да изиграе Санди. Трябва да вземете нея.“

Брилянтин
Снимка: Getty

Пред репортерите на събитието двамата не разкриват дали по време на снимките между тях е имало нещо повече от отношения между колеги. Личи си обаче, че те се чувстват също толкова добре сега, колкото и преди 40 години – доказват го широките им усмивки и танцовите стъпки, които показват пред фотографите.

Брилянтин
Снимка: Getty

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти