Оливия Нютън-Джон за битката с рака: „Не искам да знам колко още време ми остава“

Оливия Нютън Джон
Снимка: Getty

Оливия Нютън-Джон избира да се наслаждава на живота максимално, продължавайки борбата си с рака.

Певицата и актриса наскоро разкри, че заболяването ѝ се е върнало за трети път и е по-агресивно от всякога. Тя обаче не позволява предизвикателствата на живота с рак от четвърта степен да повлияят на оптимистичния ѝ дух.

„Имам такъв късмет, че съм преминала три пъти през това и още съм тук“, казва Нютън-Джон в интервю за предаването „60 минути Австралия“.

Макар битката е трудна, 70-годишната звезда от „Брилянтин“ споделя, че се опитва да запази ведра нагласа към ситуацията и да не ѝ позволява да развали времето, което ѝ остава.

„Всички сме наясно, че ще умрем по някое време, но не знаем кога, а щом имаш диагноза рак или друга страшна диагноза, внезапно ти е дадена вероятността за ограничено време. Затова всеки ден е дар“, споделя тя.

Оливия обаче предпочита да не разбира за оставащото ѝ време. „Ако някой ти каже, имаш шест месеца живот, е много вероятно да му повярваш“, обяснява тя. „За мен, чисто психологически, е по-добре да нямам представа какви са очакванията и колко е живял човек, който страда от същото, затова не проверявам.“

Актрисата получава подкрепа не само от семейството си, но и от свои популярни приятели. Хю Джакман записа специално съобщение за нея по време на концерт в Сидни, част от световното му турне „Човекът. Музиката. Шоуто.“

„Здравей, Оливия, Хю е заедно с 15 хиляди твои приятели и почитатели“, казва актьорът във видеото. „Ти си най-удивителният човек, най-удивителната майка, най-удивителният посланик. Обичаме те.“

Оливия Нютън-Джон си взе почивка от актьорството, но в момента работи върху събирането на средства за австралийски център за изследване и борба с рака, като помага на хора, изправени пред същите предизвикателства. За целта тя предлага на търг някои вещи от своята кариера като известните тесни кожени панталони на Санди в „Брилянтин“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти