"Спрете с това!": защо Лили Иванова се скара на фенка по време на концерт

Лили Иванова е доказала през годините, че е безкомпромисна, що се отнася до работата ѝ. Поради тази причина една от заклетите фенки на примата си навлече гнева ѝ. 

По време на последния ѝ концерт в Бургас легендата на българската естрада се скара на една възрастна дама, опитваща да я заснеме твърде отблизо, предаде „Телеграф“.

„Спрете с телефоните, насладете ми се на живо!“, заяви Лили Иванова и прекъсна за кратко концерта си в морския град.

Възрастната госпожа излезе пред сцената, за да направи възможно най-хубав кадър на своя идол. Това обаче наруши спокойствието на певицата и тя веднага въведе ред и дисциплина. А публиката я аплодираше през цялото време.

През последните дни примата изнася концерти по морето. След случката с фенката в Бургас, Лили се отправи към Созопол, където вчера се състоя поредният концерт от тазгодишното ѝ турне.

Певицата не пропусна да се разходи по плажа, но не реши да се пече или да се къпе в морето. Бе настанена в луксозен апартамент в популярен хотел в града. Лили се грижи много за екипа си и лично е обходила стаите на всички, за да види кой как се е настанил и има ли нужда от нещо, разказаха запознати.

Преди да замине за Бургас, Лили Иванова е била на кратка почивка в Кюстендил, пишат още от „Телеграф“. Там тя бе настанена в известен СПА хотел. Не е ясно дали примата се е отдала на релакс и разкрасителни процедури, но за нея се знае, че винаги е била пример за здравословен начин на живот.

 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти