"Да обичаш Лили Иванова" - или какво не знаят хората за примата

Тази събота Ива Софиянска-Божкова ни среща с музикантите, които работят с великата ни певица Лили Иванова. Пред камерата на NOVA те споделят, че не са просто работен екип, а истинско семейство.

Повдигат завесата пред личността на певицата извън светлината на прожекторите и разказват каква е Лили Иванова извън сцената, където обикновено сме свикнали да я виждаме.

Категорични са, че работата им с Лили Иванова е сбъдната мечта и всъщност е лесна заради високия професионализъм на изпълнителката.

Те всички се чувстват като семейство, което вечер сяда заедно на масата, вечеря и си разказва радостите и тревогите, а Лили е неизменно с тях, особено когато са на турне.

Повечето са стъпили на голяма сцена за първи път заедно с нея. Колегите ѝ споделят, че създаването на музика редом до великата Лили е като магия и вълшебството се усеща във въздуха. 

Те споделят още, че с нея се работи лесно, защото знае какво иска и винаги е конкретна и точна. Качества, които изисква и от своите музиканти.

За тях тя е повече от приятел и разкриват, че няма никаква бариера помежду им, а напротив - отношенията им са семейни. Определят я като интелигентна дама с интересни маниери и страхотно чувство за хумор, с която могат да говорят за всичко.

Какво още споделят най-близките хора на Лили за нея, вижте във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти