Нов удар по Хари и Меган - обидени са от популярен сериал

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл си имат един най-голям враг - британските таблоиди. Срещу тях те водиха съдебна битка след като понесоха тежки обвинения, обиди, нарушаване на личното им пространство и клевети. Оказва се обаче, че и един американски телевизионен сериал може да предизвика гнева на двойката и да изпита силата на закона. 

Херцогът и херцегинята на Съсекс бяха осмяни в последния епизод на популярния анимиран сериал за възрастни "Саут парк", чиято история датира още от края на 90-те години. Според източници, въпросният епизод не бил приет добре от Хари и Меган, пишат от Independent.

Миналата седмица анимационният сериал за възрастни насочи вниманието си към кралската двойката в епизод, озаглавен „The World-Wide Privacy Tour“ ("Световната обиколка за лично пространство"). Въпреки че имената на Хари и Меган не са изрично споменати в епизода, представените герои са червенокос принц и съпругата му, която носи облекло, което е досущ като това, което Маркъл носеше на церемонията Trooping the colour през 2018 г. 

wef
Снимка: Comedy Central, Getty

Вижте в следващата галерия повече за скандалния епизод и това какво точно разгневи Хари и Меган:

С какво сериалът "Саут парк" обиди принц Хари и Меган Маркъл?

Източници сега твърдят, че Меган Маркъл била „разстроена и съкрушена“ от епизода, за който много зрители са се съгласиха, че е особено „брутален“. 

В понеделник говорител за херцога и херцогинята на Съсекс отрече новините, че двойката смята да съди създателите на сериала с думите „Всичко това са откровени глупости. Напълно безпочвени, скучни слухове.“

Според изданието The ​​Spectator, Маркъл „е раздразнена“ от епизода, „но отказва да го изгледа целия“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by South Park (@southpark)

В миналото сериалът, създаден от сценаристите Трей Паркър и Мат Стоун, се е прицелвал в наболели теми и противоречиви личности като Доналд Тръмп, Кание Уест и Мел Гибсън. Обикновено всеки епизод от сериала започва със шеговитото предупреждение "Всички герои и събития в това шоу – дори тези, базирани на реални хора – са изцяло измислени. Всички гласове на знаменитости се имитират... зле."

Принц Хари, на 38 години, и Меган Маркъл, на 41 години, се оттеглиха от кралските си роли през 2020 г., преди да се преместят в Калифорния, родния щат на Меган. В интервюто им с Опра Уинфри през 2021 г. Меган проговори откровено за нахлуването в личния им живот като повод за преместването им.

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

Прочети още:

 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти