Посмейте се на забавните прякори, с които Кейт Мидълтън и принц Уилям се наричат един друг

Британското кралско семейство е известно по цял свят с официалните си титли. Но макар настоящите му членове да са потомци от непрекъсната суверенна верига, която се простира 1000 години назад и включва исторически личности от Уилям Завоевателя до Хенри VIII, формалностите у дома остава назад.

Кралските особи са като всяко едно друго семейство и прякорите им го доказват. Източник на The Sun споделя, че след като се запознават на 21-годишна възраст в университета, принц Уилям и Кейт Мидълтън също започват да използват такива – тогава тя нарича бъдещия си съпруг „Големия Уили“ (“Big Willy”).

Когато Уилям се оплаквала от „безкрайната грива“ на херцогинята, Кейт отвръщала, дразнейки го с прякора „Плешивко“ (“Baldy”), пише The Sun,. В отговор Уилям започанал да нарича Кейт „DoD“ – абревиатура за „Херцогиня на Дулитъл“ (“Duchess of Dolittle”), визирайки липсата ѝ на кариера преди двамата да се оженят (прякорът всъщност е игра на думи – “Dolittle”, от “do” и “little”, в превод – „върша малко“).

Колкото и да не ни се вярва, кралица Елизабет Втора също е критикувала Кейт Мидълтън за липсата на опит. Припомнете си повече ТУК. 

В днешни дни обаче херцогът и херцогинята на Кеймбридж са чувани да използват по-консервативни имена. В  през 2016 г. на събитие в Челси използват един за друг „скъпа“ (“darling”) и „мили“ (“babe”). Ландшафтният градинар Чарли Албоун споделя пред британското издание на Grazia, че когато принц Уилям пита жена си за растение, тя отговоря: „Мили, имаме такива. Имаме много такива.“

Най-забавните моменти на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти