Проблеми в рая? Връзката на Сандра Бълок е в опасност след период на раздяла

сандра бълок
Снимка: Getty

За съжаление браковете в Холивуд по-често завършват с развод, отколкото с това двойката да остарее заедно и да се радва на внуците си. А историята ни е научила, че дори най-стабилните и привидно щастливи двойки може изненадващо да обявят, че се разделят.

Само през последните месеци проследихме неочакваните на Кевин Костнър и жена му Кристин, на Рийз Уидърспун и Джим Тот, както и на актьорите София Вергара и Джо Манганиело.

Вчера US Weekly съобщиха, че отношенията между Сандра Бълок и нейният партньор Брайън Рандал са в криза, след като са преминали през „период на охлаждане“, докато живеели разделени за кратък период миналата година.

сандра бълок
Снимка: Getty

„Изглежда Сандра може би се надява на някакъв вид чудо – че те ще оправят нещата след този дълъг период на охлаждане“, разкрива източник, близък до двойката, ексклузивно за последния брой на Us Weekly.

Шансовете за помирение обаче са „малки“, според вътрешния човек, който добавя, че отношенията между 59-годишната Бълок и 57-годишния Рандал са се влошили през есента на 2022 г.

Сандра започва да излиза с Брайън през август 2015 г. Причина за запознанството им става рождения ден на сина ѝ Луис по-рано същата година. По този повод актрисата наема Рандал, който е професионален фотограф, да наеме събитието и двамата се сближават след това.

Сандра Бълок е майка на две деца – син на име Луис (когото осинови през 2010 г.) и дъщеря Лайла (осиновена през 2015 г.). Брайън Рандал също вече е баща. Той има пораснала дъщеря на име Скайлър от предишна връзка.

След първите слухове за връзката им, романсът процъфтява през годините, като двойката успява да запази живота си далеч от светлината на прожекторите.

„Браян се грижи за нея по всички правилни начини. Тя се чувства обичана и ценена през цялото време“, твърди приятел на актрисата ексклузивно пред Us през ноември 2017 г.

Две години по-късно източник издава, че Сандра „обича Брайън и техния съвместен живот“, но не е готова за брак: „Тя е напълно доволна от връзката такава, каквато е“.

Бълок, която рядко говори за личния си живот, потвърждава, че е щастлива във връзката си, но с Брайън не са законно женени, през ноември 2021 г.

„Аз съм човек, който е минал през процеса на развод. Намерих любовта на живота си. Имаме две прекрасни деца - три деца, [включително] по-голямата му дъщеря [Скайлър]. Това е най-доброто нещо, което някога е съществувало“, признава още Сандра в Red Table Talk по това време. „Нямам нужда от документ, за да бъда отдаден партньор и отдадена майка.“

През март 2022 г. Бълок обяви, че си взема почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху ролята си на родител. Мнението ѝ за брака обаче изглежда не се променя. Според близък до нея източник това създало напрежение между нея и Рандал през октомври 2022 г.

„Известно е, че Брайън искаше да направи нещата официални със Сандра, но тя не виждаше необходимост да тръгне по този път. Това се превърна в голям проблем с течение на времето“, твърди вътрешен човек ексклузивно за Us Weekly по това време, добавяйки, че Бълок „не се нуждае от лист хартия, за да планира бъдещето си и да бъде щастливa.”

И все пак нещата изглежда се пропукват. Други източници намекват, че причината за напрежение между двамата е друга: „не е било лесно“ за Рандал да се справи с това да бъде „г-н. Бълок” на моменти.

Дали заради отказът на Сандра да се омъжи, или по друга причина, но близки до двойката твърдят, че Рандал се е изнесъл от дома им в края на миналата година, продължавайки да присъства в живота на децата.

сандра бълок
Снимка: Getty

Представителят на актрисата обаче отрече слуховете за раздялата през октомври 2022: „Връзката им не е приключила. Сега прекарват толкова много време заедно, колкото никога не са.“

По-рано тази година, според изявления на техни близки в медиите, Бълок и Рандал се сближават отново.

„Сандра и Брайън винаги са се радвали на собственото си лично пространство и могат да живеят на различни места в продължение на седмици“, издава източник на US Weekly през февруари. „Но [миналата година] те преживяха някои големи проблеми и приятелите им мислеха, че няма да успеят.“

Според този източник почивката един от друг им се е отразила добре, но някои от приятелите на актрисата все пак се опасяват, че връзката може да е обречена, коментирайки: „Романтичната искра изглежда е изчезнала.“

13 дами, които станаха жертва на любовното проклятие на Оскарите

 

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти