От един кошмар в друг: Сандра Бълок и бракът, който я спасява, но и ранява

Сандра Бълок е любимка на Америка, носителка на „Оскар“ и много други награди, филмите с нейно участие имат милиони долари постъпления, но тя самата, за съжаление, не се радва на същия късмет в любовта.

Нейният първи и единствен до момента брак е с предприемача и риалити звезда Джеси Джеймс. Отношенията между двамата приключват драматично през март 2010 г. след публичния скандал, свързан с изневярата му.

Джеймс и Бълок се запознават на парти през 2003 г. и се женят година и половина по-късно на церемония в Калифорния. За него това е трети брак след тези с модела Карла Джеймс и порно актрисата Джанин Линдемълдър. От самото начало той изглежда като класическо лошо момче – има добро количество татуировки, собствена компания за производство на оръжия, пада си по мотори, а през 2000 г. започва неговото риалити шоу “Motorcycle Mania” по Discovery Channel, което проследява ежедневието му.

Сандра Бълок и бившия ѝ съпруг Джеси Джеймс

Изглежда обаче, че Джеси се появява в живота на Сандра в правилния момент. През 2002 г. актрисата се оказва преследвана през няколко щата до своя дом от мъж на име Томас Джеймс Уелдън. След като получава многобройни нежелани имейли и факсове в продължение на 18 месеца, тя успява да извади ограничителна заповед срещу Уелдън година по-късно, подновена отново през 2006 г. През годините става ясно, че преследвачът и неин фен страда от шизофрения и не се подлага на лечение, когато е извън болнично заведение.

Томас обаче не е единственият натрапник, който тормози Бълок през миналото десетилетие. Жена на име Марша Даяна Валентайн е забелязана да лежи пред дома на Бълок в Ориндж Каунти, Калифорния, през април 2007 г. Този път обаче актрисата живее с Джеси, който не се колебае да се изправи физически пред обсебената фенка на Бълок. Във въпросната вечер Марша се качва в колата си и опитва да прегази съпруга на актрисата, а след този случай се налага Бълок да издейства поредна ограничителна заповед - този път срещу провинилата се жена.

Нуждаеща се от морална подкрепа, не е изненада, че Бълок намира утеха във връзката си с Джеси Джеймс. Пред журналиста Барбара Уолтърс актрисата признава, че не е имала друг партньор, с когото да се чувства така защитена. „Никога не съм позволявала на себе си да се чувствам толкова закриляна в едно партньорство“, казва тя и допълва: „Накрая искаме да се приберем у дома, а аз имам дом, при който да отида.“

След като изглежда, че трудностите са останали в миналото, 2010 се оказва най-успешната година за кариерата на актрисата. За ролята си във филма „Сляпата страна“ Сандра Бълок получава „Златен глобус“, Награда на актьорската гилдия и заветния „Оскар“, а в речите си не пропуска да благодари на своя съпруг. „Няма съмнение, че работата ми се подобри, когато те срещнах. Защото преди не съм знаела какво е усещането да мога да разчитам на някого“, обръща се тя към Джеси от сцената на наградите „Златен глобус“, докато приема наградата за най-добра актриса в драма.

В този период изглежда, че Сандра има всичко, за което може да мечтае. По ирония на съдбата обаче заглавието на филма може да опише и ситуацията в брака ѝ, защото само няколко дни по-късно личният ѝ живот поема обрат, достоен за филмов сюжет.

Бълок отменя всякакви публични появи, когато разбира, че Джеси Джеймс е имал сексуална връзка с друга жена, докато Сандра е отсъствала за снимките на „Сляпата страна“. Татуистката на име Мишел МакГий разкрива публично за отношенията си с Джеймс пред изданието InTouch. „Никога не бих се захванала с него, ако мислех, че е женен мъж“, твърди МакГий. „Той ми създаде впечатлението, че са разделени.“

Мъжът, който разби сърцето на Сандра Бълок: лошото момче Джеси Джеймс

След като Джеси признава за изневярата, Сандра подава молба за развод въпреки усилията на своя съпруг да се поправи. Джеймс влиза в клиника, за да лекува проблемите си с гнева и травмите от детство, но актрисата стои зад решението си – и то се оказва възможно най-доброто, имайки предвид, че следващата връзка на лошото момче се проваля поради същите причини. След развалянето на годежа, певицата и татуист Кат Фон Ди обвинява Джеси, че ѝ изневерявал с няколко жени по време на връзката им.

Така годината с най-много награди в кариерата ѝ, 2010 се превръща и в една от най-тежките периоди на Сандра Бълок в личен план. Докато се отърсва от раздялата с риалити звездата след 5-годишен брак, актрисата продължава самостоятелно процедурата по осиновяване на дете, започната месеци по-рано съвместно с Джеси.

Веднъж приела момченцето Луис Бардо Бълок в живота си, пет години по-късно Сандра осиновява и момиче на име Лейла. Около същото време Сандра започва връзка с фотографа Брайън Рандал, а през последното десетилетие поддържа дискретност около личния си живот, който обаче изглежда по-удовлетворяващ от всякога.

Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 снимки

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти