Българска хубост: Ирмена Чичикова заблестя на престижен фестивал в рокля на Прада (СНИМКИ)

Актрисата Ирмена Чичикова е символ на красотата, таланта и нежната елегантност. Красавицата, която в момента гледаме в най-новия сериал на NOVA "Есента на демона", има не един и два успеха както в тодното кино, така и зад граница.

Миналата седмица Ирмена сподели в профила си в Instagram уникални кадри от специално събитие, в което е взела участие. 

Става въпрос за престижния фестивал SXSW – South by Southwest®, посветен на това да помага на креативните хора да постигнат целите си. Основана през 1987 г. в Остин, Тексас, огранизацията SXSW® е най-известна със своите конференции и фестивали, които празнуват сближаването на технологиите, филмите, музиката и културата.

Тази година кино събитието се проведе между 8 и 16 март в Тексас, а по червения килим минаха и световни звезди като Ан Хатауей, Габриел Юниън и Камила Мендес.

Присъствието на Ирмена на него е свързано с един от най-новите ѝ проекти.

Това е филмът "The Black Sea", който разказва за мъж, пътуващ до малък източноевропейски крайбрежен град. Там той открива неочаквани приятелства, въпреки че е единственият чернокож в района. Участие в проекта взимат още роденият в Бруклин актьор Дерик Б. Хардън, както и родните артисти Стойо Мирков (познат от сериала "Братя") и Самуел Финци. 

На фестивала SXSW Ирмена заблестя на червения килим в компанията на колегите си и облечена във феерична рокля на Прада. По-късно тя използва профила си в Instagram, за да благодари на екипа на луксозния моден бранд и да сподели колко прекрасно се е чувствала в красивия тоалет.

В духа на заглавието на филма "The Black Sea" ("Черно море") актрисата написа, че ефектната и нежна рокля я е накарала да се чувства като "вълните на морето". 

Наскоро Ирмена присъства и на премиерата на първите два епизода на "Есента на демона" – втория сезон на "Дяволското гърло". Какво разказа тогава тя специално пред Edna.bg за героинята си в сериала, снимачната площадка на продукцията на ,,Марвел” и извънработните си занимания, разберете тук:

► Ирмена Чичикова пред Edna.bg: ,,Емилия Кларк е изключително мила"

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти