„Любовта може да го спаси“: Владо Карамазов искрено за героя си в „Есента на демона“

Миналата седмица премиерата на дългоочакваното продължение на „Дяволското гърло“ завладя ефира на NOVA и ни остави да очакваме с нетърпение как ще се развие историята във втория епизод довечера от 22 часа.

„Есента на демона“ започна с брутално, зловещо убийство, много нови герои и мистерии, които нямаме търпение да разгадаем.

Във втори сезон се завърнаха героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но много променени и преживели по различен начин драматичните събития от „Дяволското гърло“.

Героите в ,,Есента на демона" и най-любопитното за тях

„Самотник, неговото емоционално състояние е плачевно“, така Карамазов описва своя образ Филип в „Есента на демона“ за предаването „На кафе“. „Не се занимава с нищо, пазач е в смолянския театър.“

След развръзката на първия сезон в Смолян, Филип губи всичко, включително семейството си, и днес го виждаме като „един съсипан човек“.

► Теодора Духовникова пред Edna.bg: ,,Жената е толкова мистично същество, това е любимият ми пол"

Чаровният актьор признава с усмивка, че най-голямото предизвикателство, докато влиза в образа на Филип, е брадата. „Не мога да понасям брада, никога не съм могъл... И това ми коства изключително търпение и ужасна работа“, разкрива той.

Дори за човек като Филип, загубил себе си и всичко, което обича, има надежда, смята Владо. „Може да го спаси любовта, някакво ново начало, нова тръпка, ново разследване... Да се върне пак там, където се е чувствал най-значим.“

Владо Карамазов
Снимка: кадри vbox7

В работата и живота си Владо признава, че е перфекционист и това както му помага, така и понякога му пречи и терзае.

Запален фотограф от години, актьорът разказва, че по време на снимките на „Есента на демона“ е обикалял интересни около Велико Търново и прави невероятни кадри в околността.

► Димо Алексиев пред Edna.bg: ,,Неприятно е да изследваш тъмната страна на хората"

„Обективът ми помогна да забелязвам хора... Това е много интересно, защото преди не обръщах особено внимание на хората, а в момента съм като някакъв рентген“, обяснява той и добавя, че вече е свикнал как да заговаря хората на улицата, които предизвикат творческия му интерес.

Владо Карамазов
Снимка: кадри vbox7

Какво още сподели Владо Карамазов за „Есента на демона“ и ексклузивни кадри от снимачната площадка, вижте във видеото от „На кафе“.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти