Силни и борбени: 11 майки, които отгледаха най-талантливите мъже в Холивуд

Едва ли има по-подходящ ден от днешния празник да почетем огромната заслуга, която всяка майка има в живота на своето дете.

Нищо не може да се сравни с обичта, грижата и топлината, с които една майка дарява детето си. Както и никой друг не може да му вдъхне толкова сила и увереност.

Най-добра приятелка, модел за подражание, вечна опора – така всеки човек вижда своята майка през целия си живот. И точно такива са били тези 11 жени, за които ще ви разкажем днес.

Те не живеят под светлината на прожекторите, но са направили всичко по силите си, за да подкрепят своите деца по пътя към успеха. Нещо повече – техните синове днес са едни от най-известните и талантливи мъже в шоубизнеса.

Някои от тези дами невинаги са взимали най-добрите решения и е трябвало да се борят със зъби и нокти, за да се грижат за семействата си. Но именно тяхната борбеност е възпитала в синовете им упоритостта, трудолюбието и смелостта, които са необходими, за да бъдат днес едни от най-големите звезди в Холивуд.

В галерията разказваме 11 вълнуващи семейни истории, разкриващи защо най-популярните мъже в света винаги ще изпитват към своите майки обич и благодарност:

11 силни жени, които отгледаха най-талантливите мъже в Холивуд

 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти