Горчиво! Наоми Уотс обяви със сладка снимка, че се е омъжила

наоми уотс
Снимка: Getty

Актрисата Наоми Уотс се омъжи за дългогодишния си приятел и колега Били Крудъп.

В събота тя сподели снимка от сватбения ден и с простичък, но категоричен надпис: „Омъжена!“

На кадъра щастливата двойка се прегръща и усмихва на стълбите пред голяма сграда, която вероятно представлява ритуална зала.

Приятели и колеги на младоженците побързаха да ги поздравят, наред с хиляди последователи на Наоми. Водещият Анди Коен написа: „Чувствам се частично отговорен за това🌈👏🏼🥰🤣❤️.“

Мишел Пфайфър коментира: "О, уау!!! Поздравления!!! Толкова съм щастлива за вас двамата ❤️❤️❤️", докато Гуинет Полтроу добави: "Ура!!!! Изпращам ви много любов!!".

наоми уотс
Снимка: Getty

Новината за интимната сватба вече бе разпространена, след като Page Six публикуваха снимки на влюбените, докато се връщат в апартамента си в Ню Йорк в петък, облечени в сватбени облекла. От изданието издадоха още, че роклята на Наоми е модел на диминиканския дизайнер Оскар де ла Рента.

Били Крудъп и Наоми Уотс участваха заедно в сериала „Циганка“ на Netflix от 2017 г. Тогава се появиха и първите слухове, че имат романтична връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

От 1996 до 2003 г. Били е женен за актрисата от „Бесни страшни пенсии“ Мери-Луиз Паркър. Двойката се разделя 2 месеца преди раждането на техния син Уилям, който в момента е на 19 години.

Наоми Уотс също има един брак зад гърба си – с актьора Лив Шрайбър. Те се развеждат през 2016 г., като имат две деца – Кай, на 14, и Саша, на 15.

наоми уотс
Снимка: Getty

Когато Били Крудъп спечели награда на критиците за ролята си в „Сутрешното шоу“ през 2020 г., актьорът благодари на сина си, семейството и Наоми от сцената. По-късно същата година, приемайки и награда Еми за същата роля, Крудъп спомена и децата на Уотс.

Освен това двойката отпразнува дипломирането на Кай заедно, а през юли миналата година Наоми сподели сладко селфи с Били от пътуване в Париж.

През април 2023 г., се появиха и първите спекулации за годежа на двойката, когато актрисата беше забелязана да носи диамантен пръстен.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти