Честито! Хилари Суонк стана майка на близнаци: „Това е истинският рай!“

хилари суонк
Снимка: Getty

Актрисата Хилари Суонк стана майка за пръв път на 48 години. Носителката на Оскар потвърди на 9 април, че тя и вторият ѝ съпруг Филип Шнайдер са щастливи родители на близнаци.

„Не беше лесно. Но имаме момче (и момиче!) и си заслужаваше", сподели Хилари в Instagram, като поздрави последователите си и за Великден.

Звездата от „Момиче за милиони“ не показа лицата на своите новородени дечица, но позира на снимката с тях на фона на прекрасна гледка на морския бряг, като описа момента като „истински рай“.

Бебетата, чиито имена все още не са разкрити, са първите деца на двойката, която сключи брак на интимна церемония на открито в калифорнийски резерват през 2018 г.

Хилари за първи път обяви бременността си през октомври, като призна пред Extra, че дълго е чакала да стане майка.

„Имах кариера и нямах правилната връзка допреди четири години и всички фактори трябваше да се съберат заедно и да бъдат правилните“, обясни тогава тя, признавайки че от доста млада е имала силно желание да стане майка.

хилари суонк
Снимка: Getty

Докато говори за предстоящите си проекти в Good Morning America, Хилари разкри, че очаква с нетърпение майчинството. „И то не на едно, а на две бебета“, не скри вълнението си актрисата. „Не мога да повярвам.“

Тогава тя добави: „Толкова е хубаво да можеш да говориш за това и да го споделиш.“

През декември Хилари публикува снимка на наедрялото си коремче пред коледната елха. „Не бихме могли да си пожелаем по-невероятно чудо“, написа тя в поста. „Толкова съм благодарна за тези два подаръка за цял живот!!

Според Хилари бебетата ѝ първоначално трябваше да се родят на 75-ия рожден ден на покойния ѝ баща Стивън Майкъл Суонк. Той почина през октомври 2021 г. на 73-годишна възраст.

„Имах наистина уникална връзка с него, тъй като бях единственият му болногледач след белодробна трансплантация преди седем години“, написа Хилари в чест на баща си през декември 2021 г. „През това време много се сближих с него, задълбочихме отношенията си и се наслаждавах на всеки момент, който имахме заедно. Той винаги ще остане един от най-любимите ми хора и не минава ден, в който да не ми липсва.“

Въпреки че смъртта му е била „опустошителна“ за нея, Суонк мъдро написа, че трагедията ѝ е помогнала да осъзнае по-добре кръговрата на живота.

„Това ми помогна да простя, да преодолея нещата, които ме дърпат назад, под каквато и да е форма, всеки ден“, сподели тя. „Ние всички сме в това заедно.“

Най-сладките новини за бременност на звездите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти