Джерард Бътлър: „За малко да убия Хилари Суонк“

Хилари Суонк Джерард Бътлър Послепис Обичам те
Снимка: ©2007 Cupid Distribution, LLC- All Rights Reserved.

„Послепис: Обичам те“ е един от най-романтичните филми на новото хилядолетие, но един инцидент зад кадър е донесъл ужас на снимачната площадка.

Джерард Бътлър гостува в шоуто на Дрю Баримор, където сподели любопитни моменти от работата по най-известните си филми. Сред тях е и романтичната драма от 2007 г. В „Послепис: Обичам те“ героят на Бътлър - Джери, приготвя писма, които след смъртта му да бъдат редовно доставяни на съпругата му Холи, в чиято роля влиза Хилари Суонк.

За партньорството си с актрисата той признава: „Почти я убих. Нали знаете сцената, където танцувам и нося тиранти – заснех я за ден и половина и трябваше да танцувам като идиот.“

53-годишният Бътлър разказва, че по време на снимките се е случил инцидент със закопчалката на тирантите, която по сценарий се откача и изхвърква. Забавната сцена, в която актьорът танцува по боксерки и разсмива героинята на Суонк, докато тя лежи в спалнята им, обаче се превръща в бедствие.

„В един момент закопчалката се заби в телевизора, докато пълзях към нея, а тя е точно пред мен и се смее истерично“, обяснява той за Суонк. Докато операторите са използвали „пластмасови предни части, за да се предпазят“ от метала, който е трябвало да прелети пред лицето на Бътлър, за актьорите не е имало такава защита.

Неподправен чар и талант: Хилари Суонк през годините

Актьорът обяснява, че тогава идва моментът, в който ранява Суонк със закопчалката: „Пълзя към леглото, тя се забива, освобождава се, прелита над главата ми, удря я в главата и я разрязва.“

„Искам да кажа, разрязах главата ѝ. Можеше дори да се видят зъбите на закопчалката.“ Тогава актрисата е заведена в болница, а два дни по-късно снимките на филма продължават.

„Представете си студио и след три секунди всички изчезнаха, а аз просто седях по боксерки, ботуши и чифт чорапи и започнах да плача“, разказва още той. „Току-що белязах Хилари Суонк!“ Почти ѝ извадих окото.“

Изглежда обаче, че инцидентът не е помрачил отношението на Хилари Суонк към екранизацията по едноименния роман на Сесилия Ахърн. 48-годишната актриса, която през 2023 г. очаква близнаци, изрази желание да участва в продължение на филма. През 2019 г. беше издадена следваща книга, проследяваща историята на Джери и Холи - “Postscript”. Припомнете си тук„Послепис: Обичам те“ ще има продължение и всички вече плачем!

Бременните звезди, които озариха наградите „Златен глобус“ през 2023 г.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти