11 филма, които ще ти помогнат да преодолееш раздялата

Всяка романтична история, независимо колко уникална е, завършва по единия от два начина: или оставате заедно завинаги, или все някога се разделяте. Статистически вторият вариант е доста по-често срещан от първия. Дори да сте заклети романтици, открили любовта на живота си, вероятно ви се е случвало да сложите край на някоя връзка досега. 

Разделите са част от живота и с времето осъзнаваме, че всъщност са се случили за добро и да освободили място в живота ни за истинската любов.

Колкото и добре да звучи обаче това позитивно обяснение, краят на една любовна история няма как да не донесе доза страдание или поне тъга. Всеки има своя начин да се справи с болката в такъв момент.

Ако и вие сте попаднали в групата на разбитите сърца или пък просто искате да се разведрите, след като сте се отървали от нечия неподходяща компания, значи е време да се отпуснете на дивана и да изгледате някой готин филм.

Независимо дали сте решили да се отдадете на купони, да промените прическата или да се справите в стил Ел Уудс от „Професия Блондинка“, със сигурност ще се насладите на нашите предложения за филмите, които ще ви помогнат да преодолеете раздялата.

Вижте кои са те в галерията.

10 филма, с които ще преодолееш раздялата

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти