Трогателното послание на Сийл, който осинови дъщерята на Хайди Клум преди 19 години

Понякога след развод връзката между единият родител и детето за съжаление охладнява. В света на известните има много примери за родители, които дори са прекъснали всякакви връзки с децата си по различни причини (например Том Круз, който не е виждал дъщеря си от Кейти Холмс от години).

За щастие повече са добрите примери, в които родителите успяват да отгледат децата си заедно, макар и разделени.

А днес ще ви разкажем за един баща, който трогна всички с милите си думи към своята пораснала дъщеря.

Още от самото ѝ раждане той я приема като свое дете и дори разводът с нейната майка не му попречва да има стабилна и красива връзка с нея. 

сийл хайди клум
Снимка: Getty

Певецът Сийл, който изпя една от най-емблематичните любовни балади през 90-те, „Kiss From a Rose“, се запознава със супермодела Хайди Клум през 2004 г. Малко след това започват да се срещат, като междувременно Клум разбира, че е бременна с дъщеря си Лени, чийто биологичен баща е италианският бизнесмен Флавио Бриаторе.

След като Хайди признава на своя нов любим, че очаква бебе от бившия си, Сийл е категоричен, че това не променя чувствата му към нея.

Година по-късно двамата вече са съпрузи, родители на Лени и очакват и своето първо общо дете. Биологичният баща на Лени така и не става част от живота ѝ, но тя получава бащина обич и подкрепа от Сийл.

сийл хайди клум
Снимка: Getty

През 2012 г. Хайди подава молба за развод. По това време двойката има общо четири деца. В началото съвместното отглеждане на децата не е лесно за бившите съпрузи, но изглежда в момента двамата се разбират добре.

Преди два дни 60-годишният Сийл сподели сладка снимка със своята най-голяма дъщеря Лени, която осиновява в началото на връзката си с Хайди Клум.

На снимката певецът е прегърнал гордо 19-годишното момиче по време на разходка по оживените улици в Ню Йорк.

„В Ню Йорк с младата жена, която промени живота ми към по-добро преди 19 години. Благодаря ти, Лени, че ме направи по-добър човек. Обичам те, -татко“, написа в публикацията той.

„Много сладък! Обичам те татко ❤️“, коментира поста Лени.

сийл хайди клум
Снимка: Getty

Лени върви по стъпките на известната си майка и се изявява като модел, като вече на няколко пъти скандализира с предизвикателни фотосесии

Миналата година момичето участва в противоречива фотосесия за популярната марка бельо Intimissimi с Хайди Клум, което в последствие навлече на главата на супермодела редица обвинения за това, че е лоша майка и сексуализира 18-годишната си тогава дъщеря. 

Сийл неведнъж е говорил с много обич и гордост за Лени. В скорошно интервю за E! News, той сподели: „Толкова съм горд от всичко, което е направила Лени, но повече се гордея с всичко, което е тя.“

сийл хайди клум
Снимка: Getty

„Тя върви през живота с такова смирение, което ѝ позволява да преминава с толкова грациозно през всичко това и има вродено разбиране и усещане за хората и техните чувства. Така че съм наистина впечатлен от всичко, което е тя“, той продължи, преди да добави, че му „харесва да мисли“, че той и Хайди отчасти имат заслуга за тези нейни качества.

Като истински горд и подкрепящ татко Сийл призна още, че в неговите очи Лени никога не може да сгреши.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти