Пакост или гнусотия: Хайди Клум отново изуми всички с костюма си за Хелоуин

Няма да е Хелоуин без епичното парти на Хайди Клум, която с всяка изминала година надминава себе си. Тя определено е кралицата на Хелоуин и го доказа и тази година с безумно детайлния си и малко... гнусен костюм.

След 2-годишна пауза заради Ковид, Хайди се завърна триумфално с иконичното си хелоуин парти в Ню Йорк.

Тази година 49-годишната Клум се бе превъплатила в гигантски червей, закачен на куката на съпруга ѝ Том Каулиц, който носеше костюм на зомби рибар. Изключително реалистичният костюм на Хайди бе оребрен,точно като истински червей, и имаше извита глава и дълга опашка.

хайди клум хелоуин
Снимка: Getty

Цялото тяло на модела бе покрито от костюма, изключение правеха само очите и устата ѝ, както и леко подаващите се кецове в телесен цвят. Хайди разкри, че не е било никак лесно да се маскира, а екипът ѝ е започнал да помага да сложи костюма още в 11 сутринта.

На партито на Хайди по традиция присъстваха доста знаменитости. До нея беше и дъщеря ѝ Лени, която носеше костюм на Жената котка.

хайди клум хелоуин
Снимка: Getty

А в по-късните часове на партито Клум съблече вероятно доста неудобния костюм на червей и остана само с маска на лицето и спиращо дъха боди в телесен цвят и блестящи камъчета.

хайди клум хелоуин
Снимка: Getty

Вижте снимки от партито тук:

Лудото хелоуинско парти на Хайди Клум

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти