Кралицата на Хелоуин: 10-те най-добри (и страховити) костюми на Хайди Клум

Ако е онова време от годината в края на октомври и видите по улиците да вървят вещици и върколаци, не се плашете. Хелоуин е! Независимо дали обичате да го празнувате или не, хелоуинските костюми приковават вниманието, дори и когато оригиналността им се изчерпва само с дяволски рога, вещерска шапка или котешки уши. За Хайди Клум обаче посредствените костюми за Хелоуин са голямо “Не!”. Онзи ден от годината, за който се вярва, че границата между света на живите и мъртвите се пропуква, за моделът е едно огромно събитие и възможност да впечатли с все по-сложни костюми, сякаш излезли от холивудска продукция.

Ефектните костюми на Клум не са продиктувани само и единствено от любовта към празника и страховитото. Красавицата е организатор и домакин на ежегодно хелоуинско парти, на което присъстват най-големите имена от света на шоу бизнеса. А кой ако не домакинът трябва да изглежда най-добре на едно парти? 

Е, “най-добре” не е най-подходящото определение в случая, тъй като някои от превъплъщенията на мис Клум са откровено плашещи. Но трябва да ѝ признаем, че никой не приема задачата костюм за Хелоуин толкова отговорно. За хелоуинските визии на модела, разбира се, се грижат екип от гримьори и дизайнери. Цялостната идея за образа обаче идва от самата нея.

Том Каулиц, съпругът на Клум, споделя страстта ѝ към Хелоуин и често избира костюм, който да подхожда на визията на жена му. Чудим се колко ли време им е нужно вечер преди да легнат, за да махнат целия този грим след звездното парти. 

В галерията може да видите избора ни за десетте най-добри хелоуински костюми на Хайди Клум. Предупреждаваме, че някои от тях не са за хора със слаби сърца!

10-те най-добри костюми на Хайди Клум за Хелоуин

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти