Изненада: Хайди Клум се е омъжила тайно за трети път!

Хайди Клум и Том Каулиц
Снимка: Getty

Немският супермодел Хайди Клум и партньорът ѝ – музикантът Том Каулиц, са си казали „Да!“ през февруари тази година, избягвайки светски шум.

Това споделят редица чуждестранни издания, които твърдят, че двойката вече притежава брачен сертификат и е преминала през необходимата процедура.

Все още няма подробности за церемонията на Хайди и Том, но според информацията двамата са сключили брак на 22 февруари – тогава се е навършила една година от запознанството им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

46-годишният модел и 29-годишният китарист на групата Tokio Hotel се сгодиха през декември 2018 г. Двамата са се запознали покрай общ приятел, работил в шоуто „Следващият топ модел на Германия“, където Клум участваше като член на журито.

Вижте още снимки на влюбената двойка ТУК >>>

Въпреки 17-те години разлика във възрастта на младоженците, двамата споделят една и съща националност. „Ние сме двама германци, ще бъде много организирано и точно“, пошегува се моделът пред “ET” през февруари, когато беше запитана за очакваната сватба, оказала се само дни по-късно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLISS 😊❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Това е втори брак за Том Каулиц, женен за Риа Зомерфелд между 2015 и 2018 г., и трети за Хайди Клум. През 2014 г. тя се разведе с певеца Сийл, с когото имаше 9-годишен брак, а преди него беше омъжена за фризьора Рик Пипино между 1997 и 2002 г. Вижте повече за децата на модела тук >>>

Разгледайте още снимки на влюбената двойка ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти