Полугола и дръзка: дъщерята на Хайди Клум отново предизвика реакции с гореща снимка

Да бъде в светлината на прожекторите е в кръвта на 18-годишната Лени Клум. Дъщерята на супермодела Хайди Клум стремглаво върви по стъпките на известната си майка, но с много по-смели крачки. 

Момичето сподели предизвикателен разголен кадър в историите на своя Instagram профил. Красавицата е облечена само с дънки и сутиен, чиято презрамка виси свободно надолу по рамото ѝ. Лени прикрива гърдите си с ръце на този рискован за споделяне кадър.

Въпреки че на практика не е топлес, това, че сутиенът на Лени е в телесен цвят създава може би търсена илюзия за голота. 

Фенове изтъкнаха „хубавия външен вид“ на Лени и го нарекоха „много естествен и женствен“.

Миналата година Лени участва в противоречива фотосесия за популярната марка бельо Intimissimi с Хайди Клум, което в последствие навлече на главата на супермодела редица обвинения за това, че е лоша майка и дава лош пример. 

„Странно е да започнеш да сексуализираш дъщеря си в момента, в който тя стане пълнолетна“, гласи един от коментарите към скандалната публикация.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

По-късно Лени коментира пред изданието Page Six обществения отзвук от фотосесията по бельо. „Като цяло съм доволна от кампанията и имах невероятен ден с майка ми. Мисля, че снимките се получиха страхотно и си прекарахме чудесно“, каза тя.

Хайди Клум неведнъж е споделяла в миналото, че не вижда никакъв проблем в това женските гърди да са на показ в модните фотосесии и самата тя има много такива кадри. 

Лени, която навърши 18 през май миналата година, е дъщеря на Хайди Клум и италианския състезател във Формула 1 Флавио Бриаторе. Бриаторе никога не е присъствал в живота на Лени, а тя беше осиновена от втория съпруг на Хайди - певецът Сийл.

Сийл и Клум се разведоха през 2012 година, но тя винаги е споделяла, че са останали в прекрасни отношения и са все още близки. В момента Хайди е щастливо омъжена за музиканта Том Каулиц.

Влюбените моменти на младоженците Хайди Клум и Том Каулиц

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти