Една неочаквана модна икона: 88-годишната Маги Смит показа какво е стил в рядка фотосесия

Стилна на 88: Маги Смит изненада с рядка фотосесия
Снимка:

Понякога модните списания и брандове ни изненадват с неочаквани избори. Свикнали сме от кориците да ни гледат млади модели и известни личности с божествени пропорции на лицето, перфектна кожа и безупречен грим. Затова когато от мястото, резервирано за подобни личности, ни погледне 88-годишната британска актриса Маги Смит, няма какво друго да кажем освен "Уау!".

Тази седмица модният бранд Loewe стартира кампанията за колекцията си пролет 2024 г. и избра именно Маги Смит да е в центъра на нея. Наред с модни фигури като Грета Лий, Джош О’Конър и Тейонг, Смит се оказа най-изненадващата и освежаваща поява от всички.

Смит – която е известна с легендарните си роли във филмите за Хари Потър и в сериала "Имението Даунтън", наред с много други – грее в отличителни визии в няколко фотографии, направени от Юрген Телър.

На една от снимките тя носи огромно палто и стиска в ръце асимиетрична черна чанта. В друга, тя е облечена в черно-бяла рокля с висока яка и пола с волани.

Феновете на модата моментално бяха обсебени от страхотните ѝ умения на модел.

„Маги Смит за Loewe е всичко, от което никога не съм знаел, че имам нужда“, написа един потребител на платформата X, известна преди това като Twitter.

"Има нещо особено творческо в света на високата мода на Смит. Това показва, че страхотният стил – и убийствените умения за позиране – не остаряват," написаха от Vogue за големия моден момент на британската актриса. 

Непреходната красота на Маги Смит

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти