Станислав пред Edna.bg: Без жените сме абсолютно заникъде

Елизабет Астарджиева

Победителят в миналогодишния сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen, Станислав Иванов, който вече е част от предаването ,,На кафе”, а също така е водещ на подкаста ,,Кухнята след Ада”, е и любимият мъж в сърцето на една жена - неговата съпруга Божидара. 

Тя работи като професионален гримьор и има собствен бизнес в Перник, също като нейния съпруг, който пък има сладкарница. Изглежда освен любовта им един към друг, ги свързва също това, че и двамата са амбициозни млади хора с огромно желание да постигат мечтите си.

Желанието им да се насладят на морска сватба се сбъдна миналото лято и по споделените снимки изглежда, че обстановката е била наистина приказна и романтична. За специалното събитие Станислав и Божидара избраха красиво заведение на Централния плаж в Шкорпиловци, на около 45 км от Варна. 

Миналата седмица самият Станислав застана пред микрофона на Edna.bg и разказа малко повече за любовта между него и Божидара. Ето как отговори той на въпросите на Елизабет Астарджиева: 

Как спечели сърцето на твоята половинка?  

Сърцето на моята половинка го спечелих всъщност готвейки, колкото и странно да звучи. Запознанството си е запознанство, но наистина жените обожават хора, които се грижат за тях. Аз всъщност полагах и полагам доста огромни усилия, за да я правя всеки ден щастлива. 

Коя е най-романтичната изненада, която си правил на твоята жена? 

Когато ѝ предложих в Позитано. Бяхме на едно много интересно място, наистина много красиво. За мен това е един от най-романтичните ми дни в живота, най-вероятно и на нея.  

Кои са трите нейни най-ценни качества, в които не просто се влюби, но и обичаш всеки ден?  

Трите основни качества, в които аз се влюбих в жена ми, не мога да ги опиша с прости думи. Благодарен съм, че е до мен във всичките ми трудни моменти и може би клиширано звучи, съжалявам мъже - наистина ние без жените сме за абсолютно никъде.   

Второто качество, което аз обожавам в нея е, че ме уважава като личност, уважава работата ми и знае точно аз какво правя, за което аз наистина много ѝ благодаря.  

Последното качество - че е наистина един много мил човек, добър. Доста често си поплаква на някакви филми с трагични моменти. Става ми толкова мило, когато усетя, че се просълзява, докато гледаме филма. 

Ако искате да видите пълното интервю на Станислав за Edna.bg, влезте във видеото по-горе! 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти