Взривоопасен конфликт в Hell's Kitchen: Ще напусне ли Нинов Кухнята на Ада?

Остър конфликт от ревност между Димитър от синия отбор и Нинов от червения отбор разтърси Кухнята на Ада. Между двамата готвачи с най-взривоопасни характери в Hell's Kitchen 6 прехвърчаха искри, които шокираха останалите обитатели на Къщата на Ада. Причината беше острата реакция на Димитър, който се ядоса след разговор между футболния запалянко Нинов и Симона, с която готвачът от Дългопол има любовни отношения. Проблемът между двамата мъже все още не е решен, а напрежението ще продължи да ескалира и в следващите дни.

Радостни новини имаше за звездния отбор, който постигна поредна победа в Кухнята на Ада. Те се изправиха срещу Червените в предизвикателство, в което трябваше да готвят два сложни протеина - щраусово яйце и син рак. Терапевтката Гърдева, интернет звездата Изи, певицата Бони и шоуменът Калки блеснаха на кулинарната сцена и спасиха отбора си от елиминация.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Александра Гърдева от Златните е новият гост в подкаста на кулинарното предаване "Кухнята след Ада". Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5, тя разкри, че в момента има човек до себе си и сподели на какво има вкус най-странната храна, която е яла - хлебарки. Епизодът с Гърдва е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

Утре вечер в конфликта между Димитър и Нинов ще се намесят и останалите участници в Кухнята на Ада. Те ще се разделят на лагери, а в центъра на словесната престрелка ще попадне брокерката Симона. Ще напусне ли Нинов Кухнята на Ада по собствено желание?

Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell's Kitchen

Гледайте епизод на Hell’s Kitchen в сряда, 3-и април, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти