След Кобилкина: Кой ще е следващият напуснал Hell's Kitchen?

Сексоложката Наталия Кобилкина е вторият отпаднал участник от звездния отбор в Hell’s Kitchen 6. Тя се представи най-слабо по време на специалната резервация, в която златните и червените готвиха за едни от най-популярните инфлуенсъри в България. Това е едва втората загуба на отбора на звездите, след като миналата седмица отпадна победителката от риалити формат Радка Булман.

След победата на червените над златните, те излязоха по-вдъхновени от всякога на вечерната резервация. Новите попълнения в отбора Нинов, Михаела и Кирил, ги изведоха до победата. Грешка в синята кухня, която беше водена от Чоткин и Галин, доведе до номинация на двамата готвачи. Шеф Ангелов подложи на гласуване кой трябва да си тръгне, което доведе до равенство - 4 гласа за Чоткин и 4 гласа за Галин. Това беше причината да няма изгонен и те да получат втори шанс.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Още един готвач ще напусне Кухнята на Ада в Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. След вчерашния провал в синята кухня, номинирани за изгонване бяха амбициозните готвачи Чоткин и Галин. Шеф Виктор Ангелов им даде втори шанс да се докажат, след като съотборниците им не успяха да посочат виновника за грешката. Двамата кулинари от синия отбор ще бъдат гледани под лупа тази вечер.

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

В червения отбор пък напрежението ще достигне невиждани размери, след като две от дамите с най-изявени характери ще се впуснат в тежка словесна битка. Новодошлата Михаела и сладкарката Стефани ще влязат в толкова сериозен спор, че дори футболният ултрас Нинов няма да издържи на високите децибели. Докато едни се карат, други ще стават все по-близки. Симпатиите между Димитър и Симона стават още по-големи, а една изненада ще просълзи резервирания Митко.

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

Участникът, който шеф Ангелов изгони тази вечер, ще бъде гост в подкаста на Hell’s Kitchen “Кухнята след Ада”, където ще разкаже пред водещия Станислав Иванов всичко интересно, което е останало скрито от камерите в Кухнята на Ада. Епизодът ще е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след телевизионното излъчване по NOVA.

Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - тази вечер от 20:00 по NOVA.

Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell's Kitchen

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти