Сладка и горчива: Пламна любов в кухнята на Hell’s Kitchen

Любовни искри ще прехвърчат между брокерката от Смолян Симона и готвача от Калифорния Димитър в епизода на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Те са двама от най-ярките образи в мъжкия и женския отбор, а близостта им ще ядоса част от съотборниците им.

Снимка:

@hells.kitchen.bulgaria 🔥В Къщата на Ада става още по-горещо! 🍭 И ние нямаме търпение за следващия епизод! 👀 Вторник, сряда и четвъртък от 20:00 часа по @NOVA! #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #kuhniatasledada #кухнятaследада #монибонбони #мони #симона #димитър #митко #monibonboni #Цвети #Цветомира #смях ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Сините и червените ще се изправят едни срещу други на ледената пързалка, където ще трябва да приготвят десерти за шеф Виктор Ангелов. По-добрите ще прекарат седмица в луксозната спалня и ще излязат в директен двубой срещу тима на Звездите.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

За отбора на Златните това ще е четвърта поредна седмица, в която ще се борят да се запазят в пълен състав. Те се представят блестящо до този момент, но нивото в синия и червения отбор също се вдига. Ще успеят ли да спечелят отново Изи, Гатьо, Кобилкина, Радка, Тома, Китодар, Гърдева, Калки и Бони  или един от тях ще се раздели с Кухнята на Ада?

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell's Kitchen

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти