Керан от Hell’s Kitchen: Загубих дядо си, загубих и баща си

Керан е един от най-младите участници в Hell’s Kitchen 6. Ресторантьорският наследник от Варна напусна кулинарното риалити и е вторият гост в “Кухнята след Ада” - официалният подкаст на предаването.

Пред водещия Станислав Иванов, победител в Hell’s Kitchen 5, той разказа за най-вълнуващите си моменти от Кухнята на Ада, както и сподели кой е неговият фаворит за победа.

Ето какво знаем за най-новите попълнения в Hell's Kitchen

Въпреки взривоопасните скандали в предаването, Керан споделя, че всички са били много приятелски настроени. Той съжалява, че не е успял да разгърне цялостния си потенциал, но споделя, че мечтата му е да има собствен ресторант и дискотека. Младият мъж разказа повече за семейството си и дядо си Керан - Старши, който е бил добре познат на жителите на Варна треньор по борба.

керан
Снимка: NOVA

По време на гостуването си в официалния подкаст на предаването Керан отправи директно обръщение към бившия командос Пеньо Гатевски - Гатьо, който е част от звездния отбор. Той разкри, че всичко, което е казал по негов адрес, е било на шега. Керан смята, че за да живее човек по-добре е важно да не взема нещата толкова на сериозно.

Керан разкри още детайли за своето семейство, за майка си и бащата си, както и за най-трудните си моменти в живота. Той разкри и защо се е отказал от това да се занимава професионално с балет.

Какво ястие приготви Керан за Станислав и какво предстои за него - гледайте повече във видеото.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти