Шакира: „Разбрах от пресата, че са ми изневерили, докато баща ми беше в интензивното“

Раздялата на колумбийската поп звезда Шакира и бившия футболист на Барселона Жерар Пике, която стана публично достояние миналия юни, не просто не мина тихо, а се превърна в истинска скандална сага с латиноамерикански привкус.

В ново интервю певицата си припомни за най-трудния момент в живота си. Тогава ѝ се налага да се бори с болката и публичното унижение от изневярата точно преди баща ѝ да претърпи тежък инцидент, който го вкарва в болница.

шакира
Снимка: Getty

Шакира винаги е споделяла колко силна връзка има с баща си.

„Майка ми винаги е била моя подкрепа, а татко – най-добрият ми приятел“, разкри певицата в интервю за корицата на испанското издание на People.

Колумбийската звезда говори за подкрепата, която е получила от баща си Уилям Мебарак, въпреки влошеното му здраве по време на раздялата ѝ в средата на 2022 г.

„Той дойде в Барселона, за да ме утеши, защото се чувствах невероятно тъжна заради раздялата. И докато гостуваше по случай първото причастие на [сина ми] Милан, се случи инцидент и той пострада сериозно“, обясни още тя.

"Животът у дома се разпадаше. Разбрах от пресата, че са ми изневерили, докато баща ми беше в интензивното отделение. Не мислех, че той ще преживее всичко това. Мислех, че губя мъжа, когото обичам най-много в живота си – баща ми, точно когато ми трябваше най-много.

„Не можех да говоря с него или да получа съвет от най-добрия си приятел, от когото имах толкова голяма нужда“, спомня си 46-годишната поп звезда.

За щастие тези най-мрачни дни са зад гърба ѝ, защото Шакира, заедно с двамата си сина, се наслаждава на всяка минута от новия си живот в Маями. Тя споделя, че прекарва всяка свободна минута с Милан и Саша, опитвайки се да им създаде дом на новото място.

А най-хубавото е, че баща ѝ е преодолял здравословните проблеми.

„Възстановяването му беше много трудно и бавно, но той е прекрасен човек с невероятен характер, който винаги ни изненадва със силата си“, продължи тя в интервюто.

„Преодоля COVID, две катастрофи, пневмония, пет операции... Всичко това на 91 години и в рамките на по-малко от шест месеца. Баща ми е ярък пример за устойчивост, а майка ми е до него денонощно“.

Преди Шакира е споделяла, че мечтата ѝ е била да има дълъг и стабилен брак като този на родителите си. Затова когато станала майка, си пожелала да бъде толкова щастлива с Пике, колкото са били те през целия им брак.

„Те имат мечтания брак, който аз не успях да имам, но се надявам, че ще бъдат модел за подражание на децата ми по отношение на любовта, търпението, пълната отдаденост един на друг и желанието за живот“, признава тя.

За преодоляването на раздялата Шакира благодари, освен на своите родители и двете си деца, и на музиката.

„Музиката спаси живота ми и ми даде криле да полетя. Позволи ми да бъда себе си, спаси ме в най-трудните ми моменти. Когато не можех да се позная, музиката беше моето огледало“, обясни емоционално тя.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти