Сандра Бълок е "с разбито сърце": нов удар срещу актрисата в тежък за нея период

сандра бълок
Снимка: Getty

Сандра Бълок в момента е "с разбито сърце" заради твърденията, че нейната наградена с Оскар роля във филма "Сляпата страна" може да се основава на лъжа.

По-рано тази седмица стана ясно, че реалният човек, вдъхновил историята във филма – пенсионираната звезда на американския футбол Майкъл Охер – е завел дело, твърдейки, че осиновителите му са го измамили, като са задържали печалбите от филма, пишат от DailyMail.

Във филма Бълок влиза в образа на Лий Ан Туохи - осиновителката на Охер. Твърди се, че истинските Шон и Лий Ан Туохи са подмамили Охер да подпишат документи, които ги правят попечители, а не негови осиновители, което им позволява да печелят от него.

Сега източник, близък до 59-годишната Сандра Бълок, казва пред DailyMail.com, че на актрисата не ѝ харесва това, че упоритата работа, вложена в нещо, за което е вярвала, че е истинска история, е „опетнена“.

Вътрешният човек разкри: „На нея не ѝ харесва, че такава прекрасна история, грандиозен филм и грандиозно време в живота ѝ сега са опетнени. Сега хората няма да го гледат, а ако го направят, ще имат напълно различна реакция към първоначалното му намерение.“

Източникът продължи: „Във филма беше вложена толкова много упорита работа, всички смятаха, че това е истината, а сега това беше поставено под съмнение, Сандра просто е разстроена до краен предел от това, че момент в живота ѝ, който беше толкова специален, сега е засенчен от напълно различна гледна точка."

Новината за делото идва в труден момент за актрисата, след като едва наскоро беше разкрито, че нейният партньор Брайън Рандал е починал на 57 години след тайна битка с амиотрофична латерална склероза (АЛС).

Вътрешен човек сподели, че Бълок, която беше заснета за първи път след смъртта на партньора си в понеделник, се опитвала да поддържа "силно лице" на фона на настоящите сътресения в личния и професионалния ѝ живот.

„Сандра показва силно лице и силен фронт, тъй като това беше тежък период за нея емоционално със загубата на Брайън, а сега тя е с разбито сърце, но по различен начин с всички последици от новините за Майкъл Охер“, заяви източникът.

Вътрешният човек каза също: „Тя мисли как да продължи напред след всичко това, просто ще отнеме малко, но емоциите са много силни в момента за Сандра и тя очаква по-добри дни занапред.“

Феновете на звездата вече се обявиха в нейна защита онлайн, след като в интернет се появиха мнения, че актрисата трябва да „върне своя Оскар за най-добра актриса“ в резултат на спора.

Поддръжниците на актрисата обаче настояват, че тя е "спечелила своя Оскар" по честен начин чрез таланта си и заявяват, че не е знаела нищо за предполагаемата измама на семейство Туохи.

Тайният източник обяснява пред DailyMail.com, че актрисата „наистина не обръща много внимание“ на онлайн спора в момента. „Тя смята, че „просто е глупаво да се обръща внимание на това, след като има толкова много други важни неща, за които да се тревожи“, добави вътрешният човек.

Силна и сияйна: Сандра Бълок през годините

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти