Сандра Бълок „невероятна“ в грижите към вече покойния си партньор, споделя сестра ѝ

Сандра Бълок Жесин Бълок
Снимка: Getty

Сестрата на Сандра Бълок – Жесин Бълок-Прадо, отдаде почит към покойния партньор на актрисата, фотографа Брайън Рандdл.

С новината за смъртта на Рандал стана ясно, че през последните години той се е борел с болестта амиотрофична латерална склероза (АЛС). В памет на фотографа Жесин публикува негова снимка в Instagram и сподели лични думи.

„Убедена съм, че Брай е намерил най-доброто място за риболов на небето и вече хвърля примамката си в буйни реки със сьомга“, пише Бълок-Прадо към кадър, на който Рандъл се усмихва широко.

„АЛС е жестока болест, но има известна утеха в това да знаем, че е имал най-добрите хора, които да се грижат за него, в лицето на невероятната ми сестра и групата медицински сестри, които тя събра, и ѝ помогнаха да се грижи за него в дома им“, добавя тя. „Почивай в мир, Брайън.“

Сандра и Жесин Бълок през годините

Семейството на Рандал обяви смъртта му в понеделник. Подобно на близките му, Жесин Бълок-Прадо поиска вместо цветя в чест на Рандал да бъдат направени дарения за проучване на АЛС в Многопрофилната болница в Масачузетс.

„С голяма тъга споделяме, че на 5 август Брайън Рандъл почина мирно след тригодишна битка с АЛС“, каза в изявление семейството му. „Брайън избра отрано да запази опита си с АЛС в тайна и тези от нас, които се грижехме за него, направихме всичко възможно, за да уважим молбата му.“

„Безкрайно сме благодарни на неуморните лекари, които лавираха с нас в пейзажа на това заболяване, и на удивителните медицински сестри, които станаха наши съквартиранти, често жертвайки собствените си семейства, за да бъдат с нашите“, добави семейството му.

„В момента молим за уединение, за да скърбим и да се примирим с невъзможността да се сбогуваме с Брайън“, завършва изявлението, подписано „Неговото любящо семейство“.

Силна и сияйна: Сандра Бълок през годините

Сандра Бълок и Брайън Рандал започват връзката си 2015 г. Припомнете си любовната им история тук ► „Той е светец“: Сандра Бълок и мъжът, с когото намери истинската любов

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти