Риана стана агресивна

Досега Риана е издала 7 албума, продала е над 100 млн. копия от тях и е спечелила 6 награди "Грами" ("Grammy")
Снимка: Getty/Guliver

25-годишната изпълнителка Риана бе заснета от хора в публиката как удря свой почитател по време на концерт в Бирмингам (състоял се на 17 юни), който е част от световното й турне "Diamonds World Tour".

Докато изпълнявала песента "We Found Love", певицата, родена на остров Барбадос, слязла от сцената, за да поздрави лично феновете си, но в един момент била задърпана от един от тях, вследствие на което - тя го ударила с микрофона си.

Веднага за коментар бил потърсен и говорителя на зеленооката изпълнителка, но все още няма официална позиция за възникналия инцидент.

Предполага се, че това е и лайфът, за който Риана закъсняла с повече от два часа, защото предната вечер купонясвала до 03,00 часа сутринта със своята близка приятелка и популярен модел Кара Делевин.

Редица близки до певицата споделят, че през последните месеци тя не спира да работи и спи малко, което може би в някаква степен е допринесло за нейната по-лесна раздразнителност и поява на нервни изблици.

Стана и ясно, че този понеделник около 22,00 часа неизвестен мъж опитал да се промъкне в дома на Риана, намиращ се в Лос Анджелис, но е бил задържан от полицията.

По-късно се оказало, че това е 26-годишният Робърт Мелансън, който при разпита споделил как изобщо не е знаел, че това е къщата на хитовата изпълнителка.

 

 

* Видеото, на което се вижда как Риана удря свой фен с микрофона си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти