Риана отново показа, че лесно се ядосва

Певицата е известна с това, че лесно избухва
Снимка: Getty/Guliver

Риана отново показа, че притежава остър език и не се колебае да го използва.

Певицата написа гневно обръщение в "Туитър" към изданието "The Sun", в което демонстрира грубия си език.

Певицата е била особено ядосана на таблоида, тъй като в скорошно тяхно издание те твърдят, че в рекламата за дънки "Армани" тялото не е на Риана, а на нейна по-добра двойничка.

Видеото е снимано по-рано тази година и на черно-белите кадри се вижда полуголата Риана.

Рекламата определено излъчва сексапил и предизвикателство, а 24-годишната певица демонстрира перфектно изваяни форми.

Според "The Sun" обаче на част от кадрите виждаме тялото на ирландския модел Джанеса Ейкън. (Може да видите клип от създаването на видеото тук.)

Риана толкова се ядосала, като разбрала какво са написали в изданието, че веднага написала няколко гневни съобщения в "Туитър", директно отнесени към "The Sun", в които общо взето им казва да се разкарат на жаргнонен и нецензуриран език.

Красавицата от Барбадос използва в своя защита факта, че Ейкън няма същите татуировки като нея, но това не е кой знае колко солиден довод, след като за целта на едно кратко видео винаги може да бъде нарисувана временна татуировка.

Всъщност, обвиненията, че Риана е "използвала" чуждо, по-добро тяло за рекламата, са безпочвени, тъй като певицата неведнъж е доказвала, че притежава достатъчно красиви и естествени телесни форми.

Тя не пропуска възможност да се разголи пред камерите и сама да качва свои предизвикателни снимки в социалните мрежи. За рекламата на парфюма си "Rebel" певицата позира чисто гола.

Разбира се, винаги може да се каже, че снимките са били подобрени с помощта на съвременните технологии за обработка на фотографии, но дори и на папарашките снимки от плажа Рири изглежда зашеметяващо добре.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти