Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Вече не изглежда така и е майка на 4 деца

d
Снимка: Facebook, Instagram

Преди своето завръщане в ефира на NOVA, предаването "Сделка или не" имаше своя неповторим диамант. Това беше чаровната асистентка на бившия водещ Румен Луканов - Жасмина или Жаси, както всички обичат да я наричат на галено. Днес тя е още по-ослепителна от преди и е заменила телевизионните изяви с друго призвание - това на инфлуенсър и многодетна майка. 

Само ден след новия старт на "Сделка или не" на 4 септември, 38-годишната Жаси посрещна на бял свят четвъртото си дете от нейния съпруг - сирийския бизнесмен Ариф Маджид. 

"Вълшебно и разтапящо е да изпиташ отново суперсилата на жената да създава живот от любов." – написа красавицата към своя снимка от болницата. На кадъра виждаме Жаси със специален колан, който вероятно има за цел да ѝ помогне с възстановяването след раждането. 

Новото попълнение в семейството е момиченце и се казва Самая, става ясно от друга публикация на бившата асистентка от "Сделка или не".

Жаси и Ариф се обрекоха във вярност през 2016 г., след тригодишна връзка. Децата им се появиха в три поредни години преди това. Първи бе синът им Заки, кръстен на бащата на Ариф, а след него се родиха и двете им дъщери – Ариа и Изабела.

e
Снимка: Instagram, Facebook

Въпреки четирите си бременности, Жаси обаче изглежда зашеметяващо. Причината за това е редовно спортуване и спазване на строги диети. 

След като се раздели с телевизията, Жаси се фокусира върху своето образование, достигайки до възможно най-високата му степен. Днес, подобно на своите баща и сестра, които са съответно професор по инженерни дисциплини и доктор в областта на маркетинга, тя вече може да се похвали, че е доктор по икономика. Според нея това е бил най-логичният избор, който е можела да направи.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти