Ненчо Балабанов за "Сделка или не": "Колкото и пари да печеля, ако не ми е забавно - не е работа за мен"

След пауза от 7 години култовото предаване "Сделка или не" се завърна тази есен в българския ефир и постави едно ново начало с нов водещ - любимия на всички Ненчо Балабанов. Актьорът гостува в студиото на „На фокус с Лора Крумова", за да сподели повече от емоцията да бъде водещ на „Сделка или не“.

"Хората много се вълнуват и гледат предаването, за което съм супер щастлив и благодарен. Все пак в шоуто имаше елемент на унаследяване – след 7 години то се завърна с нов водещ. Всички знаят, че когато нещо е вървяло с един водещ, а след това се върне с друг – винаги има сравнение, изисквания…“ – разказва Балабанов за трудната задача да замести предишния водещ на предаването - Румен Луканов.

"Сделка или не" със сигурност е в добри ръце, защото Ненчо Балабанов е доказал, че е безкомпромисен професионалист и обича да гори в това, което прави. Като един истински актьор, за него работата трябва да носи преди всичко наслада. 

Споделя, че е приел предложението да стане водещ след заснемането на две демо предавания, в които се забавлява и се усеща в своите обувки. „Колкото и пари да печеля, ако не ми е забавно, това няма да бъде работа за мен. И не бих я приел." – категоричен е той.

За самия водещ играта е изкючително интригуваща. Издава, че има участници, които са близо до голямата награда. 

"Сумите са разположени произволно и от теб, когато излезеш да играеш, зависи доколко разчиташ на интуицията, на късмета си и на верните решения. Защото има решения, които трябва да взимаш през играта. Банкерът звъни и казва: „Я, размени, тука тая кутия" или ти предлага препятствия. Няма никаква тенденция в това кой печели. Няма и нищо сигурно, защото има хора, които идват и играят с рождената дата на жена си, на детето, с датата от сватбата си… Донякъде това върши работа, а после започват да валят високите суми." – казва той за впечатленията си от играта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

А ето какъв съвет би дал той на участниците в "Сделка или не":

"Трудно е да изградиш стратегия, която да те отведе до 100-те хиляди лева. Това, което бих направил аз, ако съм играч, е да следвам интуицията си в настоящия момент. Никой не знае какво има в кутиите, случвало се е в кутията на участник да има 50 хиляди лева, друг път – 100 хиляди. Защото те се избират на произволен принцип. Теглят си номерче и играят със съответната кутия. Аз лично съм печелил от „Бинго“, но само една линия и дребни суми от фишове, веднъж годишно. Никога не съм разчитал на такъв тип доходи и печалби. Винаги съм работил и така съм изкарвал прехраната си. Но винаги съм се питал как може да бъде интересно това шоу, а сега от страната на водещ съм убеден защо е такова.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

Още за таланта му за имитиации, предстоящото раждане на дъщеричката му и за актьорската школа, която планира да отвори, гледайте във видеото.

А какви ще са стратегиите на участниците в „Следка или не“, можем да разберем от епизодите на един от най-успешните развлекателни формати, всеки делничен ден от 18:00 ч.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти