Ненчо Балабанов: „Голямата любов съществува и идва при нас, когато сме готови“

Ненчо Балабанов
Снимка: NOVA

Габриела Сахатчиева

Талантлив актьор и певец, невероятен имитатор, грижовен баща и вечен оптимист – всичко това и още много е Ненчо Балабанов! Независимо в кое от поприщата му го познавате, със сигурност сте забелязали заразителната му енергия, креативност и позитивност.

Днес си говорим с него за сериала “All Inclusive”, любимите му моменти на снимачната площадка, вдъхновението и не на последно място – любовта, която го кара да се усмихва постоянно. Няма как да пропуснем и да му кажем едно голямо Честито! – преди броени дни актьорът сподели снимки, на които се вижда, че с любимата му Катрин са сгодени! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

* * * 

“All Inclusive” стартира преди две години в ефира на NOVA. Какво се промени за теб в професионален план през това време и какво е усещането да гледаш сега повторението на епизодите?

О, имам сериозен сантимент към този сериал и към ролята ми в него! Това е първата ми главна роля в такъв формат и с много любов и забавление, а и отговорност подходих към образа си! Целият период на снимките и на четирите сезона до момента беше уникално и много забавно преживяване и сега, гледайки повторенията, отново се връщам към него!

Сериалът е сниман на наистина невероятни и красиви места в България. На коя от дестинациите се чувстваше най-добре по време на снимките и кое предпочиташ за почивка – планина или море?

Морето определено е моето място! Любимо място и локации! Да, топло е и не е лесно да се снима на слънцето, но въпреки всичко го предпочитам. Лятото си носи настроение и усмивки само по себе си и всичко останало, което правим ние, е бонус!

Представяме си снимачната площадка на “All Inclusive” като голям купон, всички изглеждате много задружни. Разкажи ни някоя забавна случка от снимачния процес.

Оооо, случките бяха ежедневни! И много забавни! Не мога да откроя една, защото ежедневно самите ние си създавахме купища такива и се смяхме много. Колегите и екипът бяха уникални и беше истинско удоволствие!

Елена Атанасова играе твоя съпруга в сериала. Лесно ли се работи с нея и бързо ли си паснахте в ролята си на семейство?

Елена е огромен професионалист и уникален човек! Много добре си паснахме и изградихме такива екранни взаимоотношения между героите ни, че често са ни питали дали и в живота не сме заедно. :)

Преди всичко сериалът е фокусиран върху семейството, приятелите и колко важни са отношенията ни с близките. Кой е урокът, който би искал синът ти Богомил да запомни от теб в това отношение?

Старая се най-вече да го предпазя от пошлостта, лъжата и мързела. Смятам, че се движи в правилната посока и бяга от тези три неща със сигурност.

В интервю за NOVA наскоро беше казал „Любовта е най-зареждащата емоция, тя дава криле“. Разкажи ни повече за жената до себе си и как тя промени живота ти?

Жената до мен ме прави щастлив, дава ми криле и ме подкрепя напълно. Тя също е много артистична и се забавляваме много заедно. Любовта наистина е най-големият двигател за всичко, което правим, и съм изключително благодарен и щастлив, че се открихме!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

Посветил си ѝ дори песен – „Когато си до мен“!

Посветих ѝ песен, да! Тази песен се роди по истински случай и описва нашата история от декември насам. Имах импулс да споделя всичко това с хората и да ги вдъхновим, ако успеем, че истинската, голяма любов съществува и идва при нас, когато сме готови!

И като за финал в духа на сериала: ако можеш да получаваш само едно нещо от живота на база “All Inclusive” – винаги да го имаш и то по много, какво би било то?

Любов. И пак любов! Без нея нито здравето, нито успеха, нито парите имат значение!

Може да гледате повторението на сериала “All Inclusive” от понеделник до четвъртък от 21:00 по NOVA.

all inclusive
Снимка: NOVA

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти