Приказка в бяло: Ненчо Балабанов и любимата му Катрин си казаха „Да“!

Актьорът и водещ на „Звездите в нас“ Ненчо Балабанов се ожени за своята любима Катрин на 24 септември!

Влюбената двойка вдигна сватба в Несебър, разбираме от снимките, които Ненчо е споделил в личния си Instagram.

На първите две снимки младоженците са в обредния дом за подписването, за което актьорът е заложил на елегантен тъмносин костюм и папийонка, а Катрин е с нежна бяла рокля с паднали ръкави, мрежест воал и прибрана в кок коса. На снимките от тържеството булката е с разпуснати къдрици и бяла рокля с флорални мотиви, докато младоженецът е с черен костюм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

За първи сватбен танц младото семейство е избрало песента „Любов“ на Мария Илиева, изпълнена на живо от певицата!

„Скъпи Катрин и Ненчо, мило ново семейство Балабанови, много, много се вълнувам да мога да споделя този разкошен момент и празник на вашата любов. Благословени да сте, много се обичайте, с много нежност, страст и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в трудните моменти и да я зареждате с огромна светлина в щастливите такива, които съм сигурна, че ще са безкрайно много, а ние, хората, които ви обичаме, ваши приятели и семейство, тихо ще се радваме и вдъхновяваме от тази ваша разкошна приказка! Обичайте се завинаги!“, поздрави ги емоционално певицата.

Ненчо Балабанов Катрин сватба
Снимка: instagram.com/@nenchob

Ненчо и Катрин се запознават през декември миналата година, а през юли се сгодиха. В интервю за Edna.bg актьорът и водещ сподели:

„Жената до мен ме прави щастлив, дава ми криле и ме подкрепя напълно. Тя също е много артистична и се забавляваме много заедно. Любовта наистина е най-големият двигател за всичко, което правим, и съм изключително благодарен и щастлив, че се открихме!“

► Ненчо Балабанов: „Голямата любов съществува и идва при нас, когато сме готови“

Екипът на Edna.bg им пожелава безкрайно щастие и любов!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

Гледайте „Звездите в нас“ всяка неделя от 20:00 по NOVA и не пропускайте да последвате предаването във Facebook и Instagram. В сайта на NOVA може да откриете още много интересни интервюта и видеа зад кулисите на шоуто, а в NOVA Play да наваксате, ако пропуснете епизод!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти