Мистър България 2021 Виктор Русинов: "Искам да участвам в "Игри на волята" 6"

Мистър България 2021 година Виктор Русинов се яви на кастинг битка за участие в Игри на волята 6 в събота, но не успя да извоюва мястото си в риалити формата. Той бе победен от Георги Янев, с когото се оказва, че се познават от 10 години.

Какво разказа красавецът за чувството да се яви в предаването, от битките и Арената, научете сега:

Как се почувства, когато видя Георги на Арената?

Моментът, в който видях Георги да идва на Арената по-скоро се зарадвах, отколкото да се притесня.

Откъде се познавате с Георги и следеше ли неговия сезон?

С Георги се познаваме от плуването. Това е може би вече 10-годишно приятелство. Гледахме заедно миналия сезон. Тренирахме заедно преди да ходим да го гледаме и мисля че неговото представяне в миналия сезон беше на страхотно ниво. Малко не му достигна за победата, но пък това е играта.

Как ти се стори играта с веригите?

Носейки веригите, нямах никакви притеснения. Не бяха чак толкова тежки. Георги само се оплакваше от тези вериги, видях и защо се е оплаквал от тях, но пък мерникът му беше по-добър и така успя да вземе една по-голяма преднина.

виктор русинов
Снимка: vbox7

Би ли участвал в следващ сезон?

Въпреки че загубих днес, аз бих участвал в следващ сезон, защото това е едно страхотно преживяване, с което малко хора могат да се похвалят. Смятам, че за последващи сезони бих допринесъл със своето плуване и издръжливост. Надявам се тогава да съм поработил върху мерника си и с това да мога да се похваля.

Би ли се включил в коалиции?

Естествено, че бих влязъл в коалиции, защото без коалиция няма как, бих казал, да се издрапа до финала. За маменето - не мисля. Тъй като в плуването не мамя, едва ли ще мамя тук. И ще направя каквото е нужно, за да стигна до финала.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти