Миранда Кър се вдъхновява от баба си

Миранда Кър се вдъхновява от баба си
Снимка: Getty/Images

Австралийският модел Миранда Кър разкрива, че и до днес се доверява на съветите на 77-годишната си баба Ан. Според възрастната жена, по-важното от облеклото, е лицето, което го носи.

"Баба ми има страхотен стил и наистина ми влияе. Това, което ще запомня от нея, е че модата не трябва да бъде нещо скъпо и сложно", споделя ангелът на “Виктория Сикрет” пред британско списание.

30-годишната Кър признава, че модните й решения са се променили, след като е станала майка на момченце преди две години. Сега предпочита да носи равни обувки и удобни дрехи.

"Стилът ми определено стана по-спокоен след раждането. Синът ми е само на две и покрай грижите за него и работата не ми остава много време. Поради това броят на чифтовете равни обувки постоянно се увеличава", шегува се Миранда.

Кър има доста натоварено и изпълнено с ангажименти ежедневие, но казва, че винаги чака с нетърпение времето, което ще прекара със сина си.

"Флин е най-доброто нещо в моя живот. Обичам, когато се смеем заедно. Той има най-заразителният смях, който съм чувала", споделя щастливата майка.

Кър признава, че след раждането е преоценила приоритетите си.

"Промених работата си, за да съм сигурна, че синът ми е моя приоритет. Когато имам почивка или след като се прибера у дома, се изключвам от всичко останало, за да се насладя на времето със сина си", сподели брюнетката.

Припомняме, че само преди няколко седмици Миранда разкри, че се е разделила със съпруга си – британския актьор Орландо Блуум, който е бащата на сина й Флин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти